Koji je to format? Nema ekstenziju…
Kolege, kad raspakirate file, isti je u excelovom formatu i nema nikakvih problema.
Barem kod mene.
Autorima samo pohvale[thumbsup]
Svaka cast[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Ljudi, dajte postajte današnju tablicu bez ZIPa.
Ovako se neda otvoriti. [sad]
Meni pod prinos za sve stoji N/A
Prije par dana mi je bilo ok. Čini se da mi sad ne skida podatke s neta, svima je isti r.br. jučer i danas! Prijedlozi?!
Prije par dana mi je bilo ok. Čini se da mi sad ne skida podatke s neta, svima je isti r.br. jučer i danas! Prijedlozi?!
Kvaka je kaj ZSE se.. s tim podacima. Znam to jer sam eksperimentirao s povlacenjem podataka sa ZSE u svoju tablicu za pracenje portfelja, pa sam otkrio da tu ZSE kod refresha zna trokirati. To je i razlog zasto se npr. Abacus Gledalica zna zblesirati. Zakodjer, imaju kretenariju tipa ako se danas trgovalo npr dionicom ZABA i ostvaren je neki promet, a sutradan dok se neki promet ne napravi zna se slati da je zadnja cijena N/A posto nije napravljena niti jedna transakcija. Glupo i to vrlo. Daj mi zadnju IKAD napravljenu cijenu jer je to zadnji relevantni podatak.
ma najbolje je bilo ono po starom kad cekam da Dejavu postavi,sve drhhhtim[wink] da vidim razliku naspram proslog dana sto ovdje toga nema[cry]
Ocito je tablica prevelika i ne prihvacam mi ju kad je saljem u excelu…pa saljem zip opet…valjda ce proci
Sorry, ja ovo nemogu ili neznam otvoriti…pojavi se znak excela ali nigdje “open” ? Na “view” isto niš.
neće ni meni