TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koji je to format? Nema ekstenziju…

meni se ne otvara!!!!

ili nije dobra ili sam neznalica

bice da sam ovo drugo

Koji je to format? Nema ekstenziju…

Kolege, kad raspakirate file, isti je u excelovom formatu i nema nikakvih problema.
Barem kod mene.
Autorima samo pohvale[thumbsup]
Svaka cast[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Ljudi, dajte postajte današnju tablicu bez ZIPa.
Ovako se neda otvoriti. [sad]

La vita e bella!

Ljudi, dajte postajte današnju tablicu bez ZIPa.
Ovako se neda otvoriti. [sad]

Meni pod prinos za sve stoji N/A

Prije par dana mi je bilo ok. Čini se da mi sad ne skida podatke s neta, svima je isti r.br. jučer i danas! Prijedlozi?!

Meni pod prinos za sve stoji N/A

Prije par dana mi je bilo ok. Čini se da mi sad ne skida podatke s neta, svima je isti r.br. jučer i danas! Prijedlozi?!

Kvaka je kaj ZSE se.. s tim podacima. Znam to jer sam eksperimentirao s povlacenjem podataka sa ZSE u svoju tablicu za pracenje portfelja, pa sam otkrio da tu ZSE kod refresha zna trokirati. To je i razlog zasto se npr. Abacus Gledalica zna zblesirati. Zakodjer, imaju kretenariju tipa ako se danas trgovalo npr dionicom ZABA i ostvaren je neki promet, a sutradan dok se neki promet ne napravi zna se slati da je zadnja cijena N/A posto nije napravljena niti jedna transakcija. Glupo i to vrlo. Daj mi zadnju IKAD napravljenu cijenu jer je to zadnji relevantni podatak.

ili pojednostavnite ili nacrtajte upute ili nemojte ništa već ste puno

ma najbolje je bilo ono po starom kad cekam da Dejavu postavi,sve drhhhtim[wink] da vidim razliku naspram proslog dana sto ovdje toga nema[cry]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Ocito je tablica prevelika i ne prihvacam mi ju kad je saljem u excelu…pa saljem zip opet…valjda ce proci

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Sorry, ja ovo nemogu ili neznam otvoriti…pojavi se znak excela ali nigdje “open” ? Na “view” isto niš.

[color=black][/color]

neće ni meni

..........................................................................................

E ova zadnja sad meni radi dobro 🙂

New Report

Close