Ne kuzim sta se zamarate,pa nije u pitanju stvarna lova…………..da je, ja bi se ubio………………….vecinu tih dionica nemam ko i vecina igraca
Ne kuzim sta se zamarate,pa nije u pitanju stvarna lova…………..da je, ja bi se ubio………………….vecinu tih dionica nemam ko i vecina igraca
ja imam većinu ali se ne zamaram
Ne da nemam većinu, nego imam sve. I još 5 plus koje nisu stale u top 10.
I zašto bi se ubio, pa baš da i završim zadnji??? A tko je sad zadnji može do kraja biti i prvi. To je tek početak.[cool]
Polako ljudi…hvala na primjecivanju greska…otkrili smo gdje je zapelo sa crobex-om…bit ce rijeseno, kao i jos dosta stvari…
bitno je da vasi portfelji stimaju, ostalo ce kolega niko_k vjerujem sloziti u narednim danima kad uhvati vremena…
Tenkista,vraze zeljezni……………ubio bi se zbog gubitka love,pa ja sam ti od none cilu penziju zalozio,cace stara krepat bez soldi………………….Ako propadnem ostace joj samo kalendar od Atpl[lol]
Tenkista,vraze zeljezni……………ubio bi se zbog gubitka love,pa ja sam ti od none cilu penziju zalozio,cace stara krepat bez soldi………………….Ako propadnem ostace joj samo kalendar od Atpl[lol]
Imam ga ja za 2006 g, upravo neki dan otvorio kuvertu.[proud]
Dejavue mislim da je i moj portfelj krivo izracunat, pa kada nađes vremena zamolio bi te da to ispravis[thumbsup]
…pa ja sam ti od none cilu penziju zalozio,cace stara krepat bez soldi………………….Ako propadnem ostace joj samo kalendar od Atpl[lol]
Zgubidane… rjet će ti nona – boje da si poša lavorat… vengo ovo.
Dejavue mislim da je i moj portfelj krivo izracunat, pa kada nađes vremena zamolio bi te da to ispravis[thumbsup]
kaj je krivo izracunato?
Meni se čini sve ok. Jedino ako ono, subjektivno mi je malo…
Moga bi sredinom godine po oglasnicima, u dijelu s otkupom udjela u braniteljskom fondu i sređivanju crnih lista osvanit oglas sljedećeg sadržaja:
“Dodajem par postotaka na TOP 10 portfelja. Garantirani napredak pedesetak mjesta. Sređujem stanja na portfelju, ispravci, unosi, brisanja. Šifra: il’ Deja, il’ Niko”