TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne kuzim sta se zamarate,pa nije u pitanju stvarna lova…………..da je, ja bi se ubio………………….vecinu tih dionica nemam ko i vecina igraca

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Ne kuzim sta se zamarate,pa nije u pitanju stvarna lova…………..da je, ja bi se ubio………………….vecinu tih dionica nemam ko i vecina igraca

ja imam većinu ali se ne zamaram

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Ne da nemam većinu, nego imam sve. I još 5 plus koje nisu stale u top 10.
I zašto bi se ubio, pa baš da i završim zadnji??? A tko je sad zadnji može do kraja biti i prvi. To je tek početak.[cool]

Polako ljudi…hvala na primjecivanju greska…otkrili smo gdje je zapelo sa crobex-om…bit ce rijeseno, kao i jos dosta stvari…
bitno je da vasi portfelji stimaju, ostalo ce kolega niko_k vjerujem sloziti u narednim danima kad uhvati vremena…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Tenkista,vraze zeljezni……………ubio bi se zbog gubitka love,pa ja sam ti od none cilu penziju zalozio,cace stara krepat bez soldi………………….Ako propadnem ostace joj samo kalendar od Atpl[lol]

Kolegi ce ovo bit zadnja GODINA ,da pravi tablicu[lol] [lol] [lol]

Tenkista,vraze zeljezni……………ubio bi se zbog gubitka love,pa ja sam ti od none cilu penziju zalozio,cace stara krepat bez soldi………………….Ako propadnem ostace joj samo kalendar od Atpl[lol]

Imam ga ja za 2006 g, upravo neki dan otvorio kuvertu.[proud]

Dejavue mislim da je i moj portfelj krivo izracunat, pa kada nađes vremena zamolio bi te da to ispravis[thumbsup]

Ne laje pas zbog sela.

…pa ja sam ti od none cilu penziju zalozio,cace stara krepat bez soldi………………….Ako propadnem ostace joj samo kalendar od Atpl[lol]

Zgubidane… rjet će ti nona – boje da si poša lavorat… vengo ovo.

[color=black][/color]

Dejavue mislim da je i moj portfelj krivo izracunat, pa kada nađes vremena zamolio bi te da to ispravis[thumbsup]

kaj je krivo izracunato?

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Meni se čini sve ok. Jedino ako ono, subjektivno mi je malo…

Moga bi sredinom godine po oglasnicima, u dijelu s otkupom udjela u braniteljskom fondu i sređivanju crnih lista osvanit oglas sljedećeg sadržaja:
“Dodajem par postotaka na TOP 10 portfelja. Garantirani napredak pedesetak mjesta. Sređujem stanja na portfelju, ispravci, unosi, brisanja. Šifra: il’ Deja, il’ Niko”

Sorry ja sam nesto krivo vidio…. sve ok[thumbsup]

Ne laje pas zbog sela.

New Report

Close