TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

257 mjesta napredovao danas. Da li se mogu vidjeti rezultati samo današnjeg dana. Nisam stručnjak baš za informatiku a nemam ni vremena proučavati. Raditi neznam na excelu ali9 ćitati valjda znam. Ali koliko ja shvaćam neda mi da nešto brljam, tako piše na poruci.[undecid]

[lol] [lol]

Je pročitao netko njegovu knjigu???[smiley]

e…dečki…jel se mogu ja prijavit sa zakašnjenjem? obećajem da neću gurnut niti jednu todorićevu…
pray][pray][pray]

Zanimljivo da nas je cak 380 bolje od crobexa a tek 15 losije…

Kolega niko_k si je stvarno dao truda…stao je tamo gdje ja vise nisam znao dalje[embarass][lol] . Bit ce novosti u tablici kroz sljedece dane… Pokusat cemo napraviti sljedece: Tablicu koju ce svatko moci koristiti za sebe…gdje ce se osvjezavati podaci unutar dana ( tablica ce biti poslana sa objasnjenjima). Od novosti ce jos biti i sheet na kojem cete moci voditi osobni portfelj…made by niko_k. Tablica ce biti maximalno automatizirana.. Tablicu sa konacnim podacima dana cu ja i dalje stavljati na ovu temu…nakon zavrsetka trgovanja, da imamo i sluzbeno stanje dana! [thumbsup]

Majstore, bravo! Tj, majstori, buduci da i niko-k daje doprinos.
Zeljno iscekujem(o) [thumbsup]

Zanimljivo da nas je cak 380 bolje od crobexa a tek 15 losije…

Nema Todorića u crobexu [proud]

Pozdrav kolegi 2 mjesta iza mene [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Vidi vraga! Sedmi sam. A dao sam prognozu 07.12.

Odoh kopirati svoj pravi portfelj po uzoru na ovaj forumski… [proud]

Zakljucno stanje dana

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

CTRL+A javlja grešku (iako pokazuje dobro stanje).
Evo ispravke:

Što predstavlja stupac B? Ako bi trebao predstavljati jučerašnji poredak, onda nešto opasno ne štima.

Eh, danas smo testirali arhiviranje i povlačenje starih pozicija (prethodni dan, mjesec..). Ovo je ostalo iz testnog dijela. Za dan-dva biće sve kako treba (valjda).

Zašto je crobex na 253. mjestu s 0,00% prinosa?
Zar nije na -1,81% ?

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Što predstavlja stupac B?
Ako bi trebao predstavljati jučerašnji poredak, onda nešto opasno ne štima.

Da, nešto ne štima…
Dejavue lažira
[cry]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

New Report

Close