A kaj mislite kak je meni, ja moram cekati CIJELU godinu da budem na prvom mjestu, a vi se svi mozete izmjenjivati do tada[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
kolega Dejavue, danas su moje dionice imale potonuće pa bi za mene bilo bolje da danas ne objaviš podatke. Ipak zanima me , na poslovnom daju prosjek a ti uzimaš zadnju cijenu pa sam možda kod tebe bolje prošao.
Pravi portffelj mi se malo razlikuje pa me malo izvlači PBZ kojeg nemam u tablici. Belje hvala bogu imam i simo i tamo.
Čak sam poduplao postotak i popeo se sa 245 na 230 mjesta. Ako tako nastavim za 16 dana sam prvi na listi.[rolleyes]
Tenkista jel ti spavas ikada ? Ja sam prdnuo u cabar,dobro je da od navedenih dionica u igri zasad imam.. ULPL,ATPL,TISAK i DIOKI .ipak mi je razum nadvladao pohlepu……..uhhhhh
jao, Geronimo je ispred mene, ‘ko ce ga istrpit majko mila[lol] [lol] [lol]
Tenkista jel ti spavas ikada ? Ja sam prdnuo u cabar,dobro je da od navedenih dionica u igri zasad imam.. ULPL,ATPL,TISAK i DIOKI .ipak mi je razum nadvladao pohlepu……..uhhhhh
Spavam ali nikad ne radim.[rolleyes]
E konacno jedan kao ja,da nigdje ne radi ili da nikad ne radi[thumbsup]
A kaj mislite kak je meni, ja moram cekati CIJELU godinu da budem na prvom mjestu, a vi se svi mozete izmjenjivati do tada[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Sve je moguće. Bolje biti u sjeni pa iznenaditi pred kraj
Dakle, financiramo vas mi koji radimo[rolleyes][lol]
Ja sam pri uvrštenju svojih top 10 napisao da uzimajuči u obzir zdrav razum i PLI analizu, prvih tjedana i mjeseci moram biti među vodećima.
A onda su mi se par njih nasmijali , kao pišem smijurije kakav zdrav razum na burzi i kakva analiza.
Evo sada lijepo vide da sam bio u pravu po ne znam koji puta.
Unatoč masi duplih nickova ipak sam 5.
[yawn]
Ja sam pri uvrštenju svojih top 10 napisao da uzimajuči u obzir zdrav razum i PLI analizu, prvih tjedana i mjeseci moram biti među vodećima. A onda su mi se par njih nasmijali , kao pišem smijurije kakav zdrav razum na burzi i kakva analiza. Evo sada lijepo vide da sam bio u pravu po ne znam koji puta. Unatoč masi duplih nickova ipak sam 5. [yawn]
bravo kolega čestitam