TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vraga…dovoljno, previse sam ja znatizeljan[lol]

to
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Apsolutno i da se 1 tjedno ažurira …sasvim dovoljno…

Tako ce vjerojatno i bit za par mjeseci, sad smo svi u raspolozenju pa sam ja cak napravio tablicu koja se azurira real-time tj. s 15min zakasnjenja. [smiley]

Conan:

Apsolutno i da se 1 tjedno ažurira …sasvim dovoljno…

Tako ce vjerojatno i bit za par mjeseci, sad smo svi u raspolozenju pa sam ja cak napravio tablicu koja se azurira real-time tj. s 15min zakasnjenja. [smiley]

Ma ti si zakon nema šta !

Ako se sama ažurira u realnom vremenu zašto si onda napisao onj prvi dio rečenice ?

na 4300 sve prodajem...

Jel moš kako složit aplikaciju ko ZTM, pa da je real time? [huh]

[wink]

No respect

A da mi osnujemo alterantivnu Burzu? [lol]

Recimo da se zove PDSE (Poslovni Dnevnik Stock Exchange)
i da osmislimo novi benchmark (indeks) naziva VERZIJA

Statut bi počeo ovako:
Mi forumaši osnivamo burzu…..

Temeljni kapital bi dobili našim upaltama i osnovali bi d. d. koji bi izdao dionice na ime.
Svaka prodaj vlasništva ovih dionica morala bi se prijaviti boardu u sastavu:

1. ********
2. ********
3. ********

[lol] [lol] [lol]

La vita e bella!

Sad malo pretjerujete. [lol] [lol]

you think your special you do, i can see it in your eyes

Sad malo pretjerujete. [lol] [lol]

Ma neeeeeeeeeee!
Ne bi mi – nikada!
[lol] [lol] [lol]

La vita e bella!

Ma ti si zakon nema šta !

Ako se sama ažurira u realnom vremenu zašto si onda napisao onj prvi dio rečenice ?

Zato jer je ipak treba rucno poslati na forum, komp ne moze sam otvoriti poslovni.hr, pronaci temu i poslati tablicu dok sam na putu, na poslu, u kinu,…a za par mjeseci vjerojatno nece biti potraznje, samo bi se moga floodat tema.

Evo ga…nastavi li ovako, Todoric ce i ovdje biti pobjednik[lol] [lol] [lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

kolega Dejavue, danas su moje dionice imale potonuće pa bi za mene bilo bolje da danas ne objaviš podatke. Ipak zanima me , na poslovnom daju prosjek a ti uzimaš zadnju cijenu pa sam možda kod tebe bolje prošao.
Pravi portffelj mi se malo razlikuje pa me malo izvlači PBZ kojeg nemam u tablici. Belje hvala bogu imam i simo i tamo.

Zakasnih minutu![cool]

ako tako nastavim u ponedjelja ili utorak sam br. 1 ! …[thumbsup]

na 4300 sve prodajem...

New Report

Close