Vraga…dovoljno, previse sam ja znatizeljan[lol]
to
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Apsolutno i da se 1 tjedno ažurira …sasvim dovoljno…
Tako ce vjerojatno i bit za par mjeseci, sad smo svi u raspolozenju pa sam ja cak napravio tablicu koja se azurira real-time tj. s 15min zakasnjenja. [smiley]
Conan:
”
Apsolutno i da se 1 tjedno ažurira …sasvim dovoljno…
”
Tako ce vjerojatno i bit za par mjeseci, sad smo svi u raspolozenju pa sam ja cak napravio tablicu koja se azurira real-time tj. s 15min zakasnjenja. [smiley]
Ma ti si zakon nema šta !
Ako se sama ažurira u realnom vremenu zašto si onda napisao onj prvi dio rečenice ?
Jel moš kako složit aplikaciju ko ZTM, pa da je real time? [huh]
[wink]
A da mi osnujemo alterantivnu Burzu? [lol]
Recimo da se zove PDSE (Poslovni Dnevnik Stock Exchange)
i da osmislimo novi benchmark (indeks) naziva VERZIJA
Statut bi počeo ovako:
Mi forumaši osnivamo burzu…..
Temeljni kapital bi dobili našim upaltama i osnovali bi d. d. koji bi izdao dionice na ime.
Svaka prodaj vlasništva ovih dionica morala bi se prijaviti boardu u sastavu:
1. ********
2. ********
3. ********
[lol] [lol] [lol]
Sad malo pretjerujete. [lol] [lol]
Ma neeeeeeeeeee!
Ne bi mi – nikada!
[lol] [lol] [lol]
Ma ti si zakon nema šta !
Ako se sama ažurira u realnom vremenu zašto si onda napisao onj prvi dio rečenice ?
Zato jer je ipak treba rucno poslati na forum, komp ne moze sam otvoriti poslovni.hr, pronaci temu i poslati tablicu dok sam na putu, na poslu, u kinu,…a za par mjeseci vjerojatno nece biti potraznje, samo bi se moga floodat tema.
Evo ga…nastavi li ovako, Todoric ce i ovdje biti pobjednik[lol] [lol] [lol]
kolega Dejavue, danas su moje dionice imale potonuće pa bi za mene bilo bolje da danas ne objaviš podatke. Ipak zanima me , na poslovnom daju prosjek a ti uzimaš zadnju cijenu pa sam možda kod tebe bolje prošao.
Pravi portffelj mi se malo razlikuje pa me malo izvlači PBZ kojeg nemam u tablici. Belje hvala bogu imam i simo i tamo.