TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evogaopet,vidim da si opsjednut ovom temom.Ja zelim da ti pobjedis u ovoj igri a ja u stvarnom svijetu.[thumbsup]

Ma neeeee, ipak ti pobjedi tu [thumbsup]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Dejavue: ” Zanima me samo jos onda kako cemo ako je na kraju godine suskanje o dokapu, i to odvede cijenu neke dionice u nebo…i digne portfelj te osobe? Kaj onda[lol] [lol] ” Radi onako kako si radio za dokape ULPL prošle godine. Cijena je cijena!

Nisam radio nista, jer cijena je cijena…dokap u 6 mjesecu, mislim, tko je to znao u prvom…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dejavue: ” Zanima me samo jos onda kako cemo ako je na kraju godine suskanje o dokapu, i to odvede cijenu neke dionice u nebo…i digne portfelj te osobe? Kaj onda[lol] [lol] ” Pa tko je toliko pametan da je to predvidio a šta mu reć već bravo.

Tocno to i govorim…svaki dokap. je nepoznanica dok se ne desi…
Dize i spusta cijenu…previse relativnosti[bye]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

zgubidan10:

Evogaopet,vidim da si opsjednut ovom temom.Ja zelim da ti pobjedis u ovoj igri a ja u stvarnom svijetu.[thumbsup]

Ma neeeee, ipak ti pobjedi tu [thumbsup]

HE,HE lukavac[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Pitanje za kolegu Dejavue !

Vidio sam da je kolega Cartmann napravio tablicu u exelu za korisnike sajta mojnovac.net pa me zanima da li
postoji tablica sa poslovnog foruma ?

unaprijed zahvaljujem na odgovoru !

na 4300 sve prodajem...

Pitanje za kolegu Dejavue ! Vidio sam da je kolega Cartmann napravio tablicu u exelu za korisnike sajta mojnovac.net pa me zanima da li postoji tablica sa poslovnog foruma ? unaprijed zahvaljujem na odgovoru !

Kako mislis tablicu za korisnike?
Pa stavljam svaki dan listu tko je na kojem mjestu i sa kojim prinosom…

Conan:

Pitanje za kolegu Dejavue ! Vidio sam da je kolega Cartmann napravio tablicu u exelu za korisnike sajta mojnovac.net pa me zanima da li postoji tablica sa poslovnog foruma ? unaprijed zahvaljujem na odgovoru !

Kako mislis tablicu za korisnike?
Pa stavljam svaki dan listu tko je na kojem mjestu i sa kojim prinosom…

A gdje se može vidjeti ta tablica? Na sajtu od Cartmana pretpostavljam da je to ona koju on ažurira ili ?

na 4300 sve prodajem...

Posto je tema jako popularna, tablica (jucerasnja) je na 93. stranici.
Pogledana 532 puta[lol] [rolleyes]

Posto je tema jako popularna, tablica (jucerasnja) je na 93. stranici.
Pogledana 532 puta[lol] [rolleyes]

E hvala to sam tražio ….kako ili kada se tablica ažurira?

Malo sam razočaran sa 67 mjestom ali su mi Bluemen i Cayman za utjehu …[thumbsup]

na 4300 sve prodajem...

Azurira se jednom dnevno izmedju 6 i 8 sati navecer najcesce…

Imam i ja svoj privatni zivot pobogu[lol]

Azurira se jednom dnevno izmedju 6 i 8 sati navecer najcesce…

Imam i ja svoj privatni zivot pobogu[lol]

Apsolutno i da se 1 tjedno ažurira …sasvim dovoljno…

na 4300 sve prodajem...

Vraga…dovoljno, previse sam ja znatizeljan[lol]

New Report

Close