Na pocetku ce biti velikih oscilacija…[thumbsup]
Inace, target portfelja mi je 70%
Vama?
Zar će ovjde svi komentirati svoje napretke i izražavati zadovoljstvo sa istima na dnevnoj razini ? [lol] [proud]
pa jesmo li daytraderi i swingeri ili nismo?[proud]
Na pocetku ce biti velikih oscilacija…[thumbsup]
Inace, target portfelja mi je 70%
Vama?
Ako pričamo o ovom koji je sastavljen u igri onda 50% + , a ako govorimo o onome što stvarno imam od ovih koje su napisane onda 100% + [rolleyes]
Na pocetku ce biti velikih oscilacija…[thumbsup] Inace, target portfelja mi je 70% Vama?
180 %.
BTW. Dejavue: jesi razmotrio onu moju brigu oko JDBA?
Ne znam kaj bi ti rekao za tvoju brigu! Ono kaj si ti napisao nemere onak, da uzmem tvoj prosjek ulaska…
Moze jedino cijena na dan dokapa i cijena iz dokapa i omjer dobivanja dionica za broj dionica koje imas i neka tu matematika[thumbsup]
evogaopet:
”
BTW. Dejavue: jesi razmotrio onu moju brigu oko JDBA?
”
Ne znam kaj bi ti rekao za tvoju brigu! Ono kaj si ti napisao nemere onak, da uzmem tvoj prosjek ulaska…
Moze jedino cijena na dan dokapa i cijena iz dokapa i omjer dobivanja dionica za broj dionica koje imas i neka tu matematika[thumbsup]
Može i tako. Koji ćemo onda uzeti datum za izračun cijene ? Misliš na dan kada je objavljena dokapitalizacija ili misliš na dan kada će biti dodjeljene dodatne dionice onima koji su sudjelovali u dokapu? [proud]
Dan dokapa * postotak rasta ili pada do 31.12.[thumbsup]
Dakle na dan 18. rujna 2007 – datum objave – cijena 19 300 kn.
31.12.2007. cijena – 13 500 kn .
Pad 30%…
Kako onda predlažep formiranje cijene , nisam siguran da sam shvatio najbolje…
Dejavue:
”
”
Dakle na dan 18. rujna 2007 – datum objave – cijena 19 300 kn.
31.12.2007. cijena – 13 500 kn .
Pad 30%…
Kako onda predlažep formiranje cijene , nisam siguran da sam shvatio najbolje…
Pravila su jasna cijena na dan 31.12 ili ovo sve skupa je onda kako kome odgovora, i ja sam mislio staviti LKPC ali nisam baš zato što ide dokapitalizacija.
Pokušao sam nažicati moderatora da PD plati dvije godišnje pretplate na PD, ali izgleda ništa. To se kaže stizla guzica i ekser bi precvikala.
svi drugi forumi imaju nagrade sponzora.. ovo je jadno.. mozda cak prestanem sudjelovati na forumu (pod ovim nickom [lol] )