TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opa poker, a mene ne zoveš?[wink]
Texas?

Naravno. ‘Ko lovi DSF zna o čemu pričamo.

Nego, s obzirom da koliko sam shvatio koristimo zadnje cijene, moglo bi se 31.12. dogodit da bude čudnih skidanja s aska u zadnjim sekundama…. pogotovo ako nagrade budu izdašne
[proud]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

onda ajmo uvest kao nagrade opcijske kupnje JMNC, INGR i PUNT na 31.12.2008. za prva 3 mjesta.
[rolleyes]

Ajmo sjebat pobjednika, otic na skupstinu JMNC i izglasat stock split
[lol]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

febo: ” onda ajmo uvest kao nagrade opcijske kupnje JMNC, INGR i PUNT na 31.12.2008. za prva 3 mjesta. [rolleyes]” Ajmo sjebat pobjednika, otic na skupstinu JMNC i izglasat stock split [lol]

mere!
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Koliko treba za stock split 75 % jel?
Pa toliko čemo skupiti za kupiti, jedino pitanje hoće li nam Toda prodati?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ma Toda kuži shemu, prilkjučit će se zajebanciji [thumbsup]

I Dajavue zasluzuje nagradu svakako. Nas 380 svako njemu po npr jedan SOUC i ubacimo čovjeka u top 10 [proud]

Ma dat ćemo mu opcijski ugovor pa neka otkupi nazad kad god hoče.[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ajmo zamolit [pray][pray] administratora da zaključa ovu temu, samo dejavue neka objavljuje poredak jednom mjesečno.

Želim biti bik, ali sam još uvijek tele.

a jesmo nestrpljivi 🙂
Evo, bio sam prvi prvog dana i zadnjeg cu biti[thumbsup][lol] [lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Bumo rekli[cool]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega Dejavue evo drugi put pitam. Mogu li znati zašto nisam uvršten u tablicu? Prijavio sam se na vrijeme. Rekli ste da greške prijavimo, pa evo…

Ja zadovoljan,…..dobro se držim. Konkurencija je velika…….[wink]

Sve je stvar psihe.....

Ja zadovoljan,…..dobro se držim. Konkurencija je velika…….[wink]

[cry] Ja se slabo držim… [cry]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

New Report

Close