TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Steta, nisam se stigao prijaviti bio sam u putu… Sretna Nova godina

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

joj, u Bozicnom posjetu domovini i silnom icu i picu zaboravih stavit svoj TOP 10 portfelj
[cry]

[color=blue][/color]Sta ne moze sa pare, moze sa puno pare!

Iako sam se zalagao da sudionici igre Top dionica u 2008. godini nešto uplate pa da se tim novcima pobjednik nagradi sa godišnjom pretplatom na Poslovni dnevnik, a da se istom nagradi i kolega [color=blue]dejavu[/color] za trud u tome nisam uspio pa imam drugi prijedlog.
Predlažem da navedene nagrade sponzorira Poslovni dnevnik, a sada ću to i objasniti.
Cijena reklama na portalu, a i cijena reklama u novinama ovisi dosta o broju posjetitelja portala. Kako ovakve igre značajno doprinose popularnosti portala tako podižu i cijene oglašavanja, ali i vrijednost ukupnog projekta (novine + portal). Budući da smo svjedoci da je Styria kupila Poslovni dnevnik od masmedije, siguran sam da smo i mi forumaši zaslužni za ukupnu cijenu te Masmediji ne bi trebao biti problem odvojiti dvije godišnje pretplate za Poslovni dnevnik.
Inače cijena godišnje pretplate iznosi 1209 kuna. Dva puta toliko je 2418. Valjda smo toliko zaslužili.

U potpunosti se slažem s vama čak smatram da bi bilo dobro i za prvu trojicu i ako ne bude među njima kolega Dejavu i njemu onda

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Može, moj prijedlog:

1. nagrada-1 dionica Jamnice
2. nagrada-1 dionica Ingre
3. nagrada-1. dionica Pounja (utješna nagrada)

zadnjih 10 po prinosima na kraju 2008. ispada iz lige tj. gube pravo natjecanja dogodine

[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Može, moj prijedlog:

1. nagrada-1 dionica Jamnice
2. nagrada-1 dionica Ingre

Zašto drugi dobiva bolju nagradu od prvog
[huh]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

febo: ” Može, moj prijedlog: 1. nagrada-1 dionica Jamnice 2. nagrada-1 dionica Ingre” Zašto drugi dobiva bolju nagradu od prvog [huh]

to ti sve ovisi s koje strane s gleda. ipak trenutno za jednu JMNC možeš kupit barem dvije Ingre.
[wink]

A gdje je tablica nakon današnjeg dana?
Očekujem mjesto pri vrhu, pa pitam[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Da, hoćemo tablicu!!!

Plavi šta je tvoje potegnulo?

Moji SSNC, ZTNJ i DKVS su odradili fini rast, bas me zanima tablica. Gledamo po zadnjim ili zakljucnim cijenama?

U 8 moram na poker, a u 10 i 15 su Sopranosi….

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Opa poker, a mene ne zoveš?[wink]
Texas?

Meni danas porasla jače ZABA, ADPL, JNAF, ZVZD.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

to ti sve ovisi s koje strane s gleda. ipak trenutno za jednu JMNC možeš kupit barem dvije Ingre.
[wink]

Pa dobro necemo sad dijelit nagrade nego tamo pocetkom 2009e. U spot relaciji JMNC je duplo jaca, forward omjer je malo drugaciji, barem u mojim tablicama
[proud]

febo: ” to ti sve ovisi s koje strane s gleda. ipak trenutno za jednu JMNC možeš kupit barem dvije Ingre. [wink]” Pa dobro necemo sad dijelit nagrade nego tamo pocetkom 2009e. U spot relaciji JMNC je duplo jaca, forward omjer je malo drugaciji, barem u mojim tablicama [proud]

onda ajmo uvest kao nagrade opcijske kupnje JMNC, INGR i PUNT na 31.12.2008. za prva 3 mjesta.
[rolleyes]

New Report

Close