Nešto nam je kolega strateg “pissed off” na početku godine. Kolega, sve najbolje u Novoj godini…
ma ne kolega slk, nema nikakvih problema, sve pet..
meni ste svi na forumu jako simpaticni i dragi (zato sam i dosao na okupljanje i bilo je stvarno jako lijepo) s te strane samo zelim pozitivne stvari na i oko foruma…
bez brige kolega slk, takodjer svako dobro i nadam se da cemo se vidjeti na nekom drugom (ako ce ga ikada biti, a mislim da hoce) okupljanju pa cete vidjeti da grijesite..
a sto se tice igre i multinickova, to prepustam renominiranijim i kompetentnijim korisnicima, neka oni rijesavaju tekuce probleme..
jos jednom pozdrav
Evo i prvoga dana[thumbsup]
Nije namjestaljka[lol] [lol] [lol] [lol]
Čestitam kolega. Evo tebi i posebno želim sve najbolje u Novoj godini![thumbsup]
prokleti PZC………
inace svaka cast na trudu kolega…
ima li ove godine nagrada za pobjednika, npr. po 50kn od svakog ucesnika? ljepi novci bi se skupili[proud]
pozdrav svima,
nova sam na forumu, ali i u investiranju,
zamolit cu sve vas iskrene ulagace za savjet: ako ulozim 15-20 tisuca kuna, gdje ulozit?
dosada sam kupovala i prodavala ht, atlantsku plovidbu, viro, dalekovod i atlantic grupu u koju dugorocno ipak
virujem, da li nastaviti ulaganja u iste ili ici malo dalje? [smiley]
prokleti PZC………
inace svaka cast na trudu kolega…
ima li ove godine nagrada za pobjednika, npr. po 50kn od svakog ucesnika? ljepi novci bi se skupili[proud]
Kolega ti danas 2.,a ja 4. od otraga… [pray] sramim se… [lol] [lol] [lol]
Evo i prvoga dana[thumbsup]
Nije namjestaljka[lol] [lol] [lol] [lol]
to si ti dizao cijene svojih dionica na burzi da bar jedanput završiš na prvom jestu [wink][lol] [tongue]
Dejavue: ” Evo i prvoga dana[thumbsup] Nije namjestaljka[lol] [lol] [lol] [lol] ” Čestitam kolega. Evo tebi i posebno želim sve najbolje u Novoj godini![thumbsup]
Hvala! krenula je odlicno…neka nam svima i zavrsi tako[thumbsup]
prokleti PZC……… inace svaka cast na trudu kolega… ima li ove godine nagrada za pobjednika, npr. po 50kn od svakog ucesnika? ljepi novci bi se skupili[proud]
Nema, osim moralne zadovoljstine nista!
[undecid]
dobro je, vec sam u top 10..
nadam se da cu ostati tam'[tongue]
Hahaha, ne mogu vjerovat kako je pocela godina, Dejavue na 1. mjestu.
Za sav trud zasluzujes da tamo docekas i kraj godine [thumbsup]
Sorry! Zamjenska LPLH-RA.
Dejavue, dali se kolegi racuna cijena od 31.12. (600 kuna) ili ova nakon dodatne prijave (645 kuna)? Razlika je nemala – 7.5%.
btw stvarno si se uhvatio nezahvalnog posla. ulazes ogroman trud i vrijeme, a neki te vec prozivaju zbog principijelnosti (koja je nadasve potrebna za obaviti posteno ovakvu zadacu).