TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nešto nam je kolega strateg “pissed off” na početku godine. Kolega, sve najbolje u Novoj godini…

ma ne kolega slk, nema nikakvih problema, sve pet..
meni ste svi na forumu jako simpaticni i dragi (zato sam i dosao na okupljanje i bilo je stvarno jako lijepo) s te strane samo zelim pozitivne stvari na i oko foruma…

bez brige kolega slk, takodjer svako dobro i nadam se da cemo se vidjeti na nekom drugom (ako ce ga ikada biti, a mislim da hoce) okupljanju pa cete vidjeti da grijesite..

a sto se tice igre i multinickova, to prepustam renominiranijim i kompetentnijim korisnicima, neka oni rijesavaju tekuce probleme..
jos jednom pozdrav

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

Evo i prvoga dana[thumbsup]
Nije namjestaljka[lol] [lol] [lol] [lol]

Čestitam kolega. Evo tebi i posebno želim sve najbolje u Novoj godini![thumbsup]

prokleti PZC………

inace svaka cast na trudu kolega…

ima li ove godine nagrada za pobjednika, npr. po 50kn od svakog ucesnika? ljepi novci bi se skupili[proud]

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

pozdrav svima,
nova sam na forumu, ali i u investiranju,
zamolit cu sve vas iskrene ulagace za savjet: ako ulozim 15-20 tisuca kuna, gdje ulozit?
dosada sam kupovala i prodavala ht, atlantsku plovidbu, viro, dalekovod i atlantic grupu u koju dugorocno ipak
virujem, da li nastaviti ulaganja u iste ili ici malo dalje? [smiley]

ko riskira - zivi rizicno

prokleti PZC………

inace svaka cast na trudu kolega…

ima li ove godine nagrada za pobjednika, npr. po 50kn od svakog ucesnika? ljepi novci bi se skupili[proud]

Kolega ti danas 2.,a ja 4. od otraga… [pray] sramim se… [lol] [lol] [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Evo i prvoga dana[thumbsup]
Nije namjestaljka[lol] [lol] [lol] [lol]

to si ti dizao cijene svojih dionica na burzi da bar jedanput završiš na prvom jestu [wink][lol] [tongue]

Dejavue: ” Evo i prvoga dana[thumbsup] Nije namjestaljka[lol] [lol] [lol] [lol] ” Čestitam kolega. Evo tebi i posebno želim sve najbolje u Novoj godini![thumbsup]

Hvala! krenula je odlicno…neka nam svima i zavrsi tako[thumbsup]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

prokleti PZC……… inace svaka cast na trudu kolega… ima li ove godine nagrada za pobjednika, npr. po 50kn od svakog ucesnika? ljepi novci bi se skupili[proud]

Nema, osim moralne zadovoljstine nista!
[undecid]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

ATLN-R-A HT-R-A MAIS-R-A MGMA-R-A MIV-R-A PRFC-R-A PTKM-R-A SLDM-R-A THMT-R-A VLHO-R-A Uspješnu Novu 2008.g. želim svima

@Dejavue

na str. 69 nalaze se mojih 10, ove iz tablice (pod 317) je kopija od Orkia [proud]

Kad vidim crveno pretvaram se u bika

dobro je, vec sam u top 10..
nadam se da cu ostati tam'[tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Hahaha, ne mogu vjerovat kako je pocela godina, Dejavue na 1. mjestu.
Za sav trud zasluzujes da tamo docekas i kraj godine [thumbsup]

Sorry! Zamjenska LPLH-RA.

Dejavue, dali se kolegi racuna cijena od 31.12. (600 kuna) ili ova nakon dodatne prijave (645 kuna)? Razlika je nemala – 7.5%.
btw stvarno si se uhvatio nezahvalnog posla. ulazes ogroman trud i vrijeme, a neki te vec prozivaju zbog principijelnosti (koja je nadasve potrebna za obaviti posteno ovakvu zadacu).

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

New Report

Close