TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja sam sretan dok moje ne padaju (više) [lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

E, da mi je svaki dan bar upola ovako ko danas[rolleyes]

NEMA VISE PRIJAVA[lol] Dobro, necu vikati 🙂 Prijave su bile prosle godine…ove nista do prosinca[thumbsup] Zao mi je kolege, ja sam vam jako principijelan, pravila koje su igraci prihvatili su : rok prijava do 31.12.2007. u ponoc. Lijepi pozdrav i sretno svima od sutra pa do…dokle vam pase[pray]

pozdrav svima

nisam bio na forumu pa tek cu sad komentirati, s obzirom da je kolega dejavue u takvoj poziciji da moze sasvim legitimno postavljati uvjete, onda vam predlazem: ili ove navedene portfelje poslije 31.12.07. stavite u tablicu ili zatrazite od moderatora da ih izbrise

naime, to sam i ocekivao da ce biti par “bisera” koji ce namjerno staviti svoje favorite nakon roka, samo da bi uveli pomutnju jer ocekuju da ih se ne uvrsti, medjum u slucaju dobrog ili odlicnog rezultata, odmah ce se pozvati na svoj post i nazalost moci ce sasvim legitimno reci da su bili u istoj poziciji kao i ostali jer se 1.1.8. nisu dogodile nikakve promjene materijalnih cinjenica u vezi odredjenih odnosno navedenih dionica te tako nisu ni u kakvom povlastenom statusu u odnosu na ostale

i to je bio jos jedan od razloga zasto sam bio protiv recentnih nickova, jer cini se da postoje osobe kojima je cilj opstruirati cijelu igru (a i kvalitetu foruma) sa svojim multnickovima i proliferacijom portfelja
dakle, predlazem da vi javno zatrazite od moderatora da izbrisu porfelje koji su navedeni nakon 31.12.

jos jednom svim forumasima zelim svako dobro u novoj 2008. godini, te svakako velike prinose na trzistu kapitala; te svakako veliki pozdrav kolegi dejavue na svojem trudu [thumbsup]

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

što ako otvore novi topic s temom obrisani portfelji nakon 1.1.? [lol]

@strateg
Potpisujem[thumbsup]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

to češ vjerojatno ti otvoriti[bye][lol] [wink]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

novi topici se ne otvaraju tek tak, i njega ce isto tako moderatori odmah zakljucati
s obizirom da je ova igra u suradnji s moderatorima (podsjetimo se, cijelo vrijeme je bila sticky na forumu) i s time sam siguran ako kolega dejavue zatrazi (a smatram da on ima jedino legitimno pravo to uciniti) da ce moderatori poslusati sugestiju i izbrisati portfelje koji su navedeni nakon roka (osim ako se kolega dejavue ne odluci ih staviti u tablicu, sto bi bilo isto sasvim legitimno, jer se nista bitno nije dogodilo, no cini mi se da tim forumasima i nije cilj biti u tablici nego izvan nje… a opet oko nje..)

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

wunderkind: ” što ako otvore novi topic s temom obrisani portfelji nakon 1.1.? [lol] ” novi topici se ne otvaraju tek tak, i njega ce isto tako moderatori odmah zakljucati s obizirom da je ova igra u suradnji s moderatorima (podsjetimo se, cijelo vrijeme je bila sticky na forumu) i s time sam siguran ako kolega dejavue zatrazi (a smatram da on ima jedino legitimno pravo to uciniti) da ce moderatori poslusati sugestiju i izbrisati portfelje koji su navedeni nakon roka (osim ako se kolega dejavue ne odluci ih staviti u tablicu, sto bi bilo isto sasvim legitimno, jer se nista bitno nije dogodilo, no cini mi se da tim forumasima i nije cilj biti u tablici nego izvan nje… a opet oko nje..)

hebemti, tu će još i sudstvo imati posla[lol]

Nešto nam je kolega strateg “pissed off” na početku godine.
Kolega, sve najbolje u Novoj godini…

No respect

strateg: ” wunderkind: ” što ako otvore novi topic s temom obrisani portfelji nakon 1.1.? [lol] ” novi topici se ne otvaraju tek tak, i njega ce isto tako moderatori odmah zakljucati s obizirom da je ova igra u suradnji s moderatorima (podsjetimo se, cijelo vrijeme je bila sticky na forumu) i s time sam siguran ako kolega dejavue zatrazi (a smatram da on ima jedino legitimno pravo to uciniti) da ce moderatori poslusati sugestiju i izbrisati portfelje koji su navedeni nakon roka (osim ako se kolega dejavue ne odluci ih staviti u tablicu, sto bi bilo isto sasvim legitimno, jer se nista bitno nije dogodilo, no cini mi se da tim forumasima i nije cilj biti u tablici nego izvan nje… a opet oko nje..)” hebemti, tu će još i sudstvo imati posla[lol]

nek idu po pravdu u Strassbourg
[rolleyes]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ja sebe nemogu naći u portfeljeima. Sorry ako griješim, na 42 stranici sam

Evo i prvoga dana[thumbsup]
Nije namjestaljka[lol] [lol] [lol] [lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close