TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1.) TNSA
2.) HT
3.) INA
4.)HDEL
5.)LRH
6.)TMPO
7.) PTKM
8.)DDJM
9.)IPKK
10.) BLJE

pozdrav svima

Da bi sprijecili malverzacije, bolje da nema uplata za nagradu, vec da se svi sudionici nagrade sa zajednickim vikedom na Bjelolasici u prvom mjesecu 2009. godine.
Svatko o svom trosku
Jedino mozemo dati za 1. 2. i 3. mjesto pokal, to se da kupit iz sredstava…

dejavu ne prica puno al ono ca kaze to je na mjestu
bravo tajnice[smiley]

1-DKVS
2-LANA
3-FNVC
4-ZDNK
5-MNDS
6-LRH
7-JNAF
8-PUNT
9-PTKM
10-BLJE

evo mojih top 10

1.snho-r-a
2.hupz-r-a
3.hpb-r-a
4.jdos-r-a
5.atpl-r-a
6.dlkv-r-a
7.pivk-r-a
8.ina-r-a
9.podr-r-a
10.adrs-p-a

jos jedno pitanje.. sta ako bude dokapitalizacije?

eto i ja postavio slično pitanje, al’ koga je briga?
kad se može uspoređivati P/E Uljanik plovidbe i Jadroplova naprimjer [smiley]
šta onda ima veze dokapitalizacija?
(ironičan sam naravno)…

Evo mojih perjanica:

PTKM-R-A
ATPL-R-A
DLKV-R-A
KABA-R-A
INA-R-A
HT-R-A
BLJE-R-A
INDG-R-A
ZDNK-R-A
ATLN-R-A

Ja sam isto za to da se za prva tri mjesta kupi pokal a ne nikakva novčana nagrada.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

ATPL
IGH
DLKV
HT
VIRO
ULPL
PTKM
KABA
ZABA
ADPL

A sto ako bude stock split 🙂

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

super24:

A sto ako bude stock split 🙂

Da dobro pitanje… ako će vrijedni voditelj evidencije preračunavati i ovakve situacije i realno prikazivati rast , pogotovo u slučaju dokapitalizacija po nominali, onda bi to promjenilo mojih top 10 koje su u pripremi [proud]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

topalov5: ” Slažem se za uplate po 50 kn, bit će puno zanimljivije, a nije visoki trošak. ” Ovo mora dejavu staviti u pravila. Vjeko, da li je ovo problem?

Pa ne bi trebao biti problem, no radije bih da to ide na neki novootvoreni račun jer tko zna gdje ću ja biti krajem sljedeće godine ili kad bude već dodjela nagrada. Sad, godišnja pretplata? To ste zamislili iz prikupljenih novčanih sredstava ili?

Suricata suricatta

super24: ” jos jedno pitanje.. sta ako bude dokapitalizacije? ” eto i ja postavio slično pitanje, al’ koga je briga? kad se može uspoređivati P/E Uljanik plovidbe i Jadroplova naprimjer [smiley] šta onda ima veze dokapitalizacija? (ironičan sam naravno)…

A sto vas muci kod dokapitalizacije? Pad cijene? ili sto?
Ne kuzim?
Sto ako firma ode u stecaj? Sto ako ode sa burze?
Rizik 🙂
[pray]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close