Ne shvaćam kakve su to 40 verzije, što to znači? lani nisam sudjelovao pa neznam.[undecid]
4 verzije za baku, didu, unuka i unuku
Ne shvaćam kakve su to 40 verzije, što to znači? lani nisam sudjelovao pa neznam.[undecid]
Verzija 1 su dionice koje su igraci najvesce izabrali u portfelje
Verzija 2 su relativnolikvidne dionice najcesce birane u portfelje
Verzija 3 su relativnonelikvidne dionice najcesce birane u portfelje
Verzija 4 je kombinacija prve 3.
4 dionice iz verzije 1, i po 3 dionice iz verzije 2 i verzije 3
Uf Dejavue jesi li se nakliktao mišem dok si upisao sve ovo i živce izgubio.[pray]
Svaka čast na trudu. [thumbsup]
Uf Dejavue jesi li se nakliktao mišem dok si upisao sve ovo i živce izgubio.[pray]
Ništa svatko nek plati barem piće kolegi dejavue-u! Svaka ti čast!
lovac:
”
”
Ništa svatko nek plati barem piće kolegi dejavue-u! Svaka ti čast!
Može ali mora onda od svih odmah sam popiti,gemišt,pivicu,ovisno tko kupi što.[lol] [lol]
Može ali mora onda od svih odmah sam popiti,gemišt,pivicu,ovisno tko kupi što.[lol] [lol]
Pa da padne u komu! ko će nam onda vodit evidencije??? samo nek je on nama zdrav i trijezan [lol] [rolleyes]
Dejavue je primjer nesebičnog forumaša koji je uvijek spreman podijeliti inf. i podatke sa drugima, što bi po meni trebao i biti smisao ovog foruma…naravno na forumu ima i dosta navlačenja, ali uz masu kvalitetnih informacija svatko može dosta toga profiltrirati i donjeti kvalitetnu odluku…naravno inf. sa foruma bi se trebale koristiti samo kao neka vrsta potvrde za unaprijed donesenu odluku o investiranju…svaka čast kolega[thumbsup]
U koloni prinos mi stoji oznaka #N/A. Što ne štima!? [huh]
Ima PURI, a ne smijes imati! Posalji zamjensku dionicu[yawn][lol]