TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i meneeeeeeeeeeee.ATPL
ULJPL
INGRA
KOEI
THMT
ZVCV
KODT-R-A
KODT-P-A
MMTZ
DLKV
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Ja cu svoj portfelj prijaviti uz ponocno odbrojavanje i otvaranje sampanjca. [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Službena prijava od mene ( ona na nekim komentarima je neslužbena – vidim da je nema ovdje )

Evo favorita
1) MNDS
2) FNVC
3) SLPF
$) ARNT
5) TNPL
6) ZDNK
7) INDG
8) TNSA
9) PZC
10) ATGR

[thumbsup] Perje nije upitno, prestiž nema cijene

Kuna po kuna do milijuna

Za sada ima 19 portfelja.

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

od kojeg datuma se kreće? i da li se do tog datuma primaju tablice?

da.. ne mozemo ovako naslijepo.. [cool]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

jel ima kakvih pravila o maximalnom udjelu pojedinih dionica u portfelju?.. da ne bi bilo dodje zimzi sa nekom svojom navlakusom i ima 90% u toj dionici i ostvari 200% i pokupi nam pare.

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

jel ima kakvih pravila o maximalnom udjelu pojedinih dionica u portfelju?.. da ne bi bilo dodje zimzi sa nekom svojom navlakusom i ima 90% u toj dionici i ostvari 200% i pokupi nam pare.

Tko je sad pa taj zimzi?
Bolje da odredimo pravilo likvidnosti, tj da nemre biti dionica tržena manje od dvadeset dana[bye]

Kuna po kuna do milijuna

Dobro jutro svima! Evo i nekoliko pravila ukoliko prihvatite da i ove godine kolega dejavue radi tablicu 🙂 1. Portfelj se sastoji od 10 dionica koje su prijavljene i imaju oznaku u SDA. Dakle, dionice ovoga trenutka ne moraju biti izlistane na burzi. ( tu portfeljas riskira 0% prinosa na toj dionici. 2. Portfelji se mogu ostaviti na ovom topicu do 31.12. u ponoc. Nakon toga nema prijava portfelja. 3. Svaki korisnik ima pravo JEDNOM prijaviti portfelj, bez dodatnih i naknadnih promjena i izmjena 4. Za izlistavanje nove dionice na burzi se kao pocetna cijena uzima zavrsna cijena prvoga dana trgovanja, osim kod IPO-a, gdje se uzima cijena sa IPO-a ( primjer HT, VERN). 5. Cijena koja se uzima kao pocetna za usporedbu je zadnja protrgovanja cijena u 2007. godini ili cijena iz tocke 4. Nije se problem uhvatiti posla, nego definirati pravila [smiley] Uglavnom, sretno svima… Jos bi molio moderatora da stavi temu na vrh foruma, te nam na taj nacin omoguci vise sudionika i bolju vidljivost teme.. P.S. Portfelji navedeni ovdje vec su u tablici[thumbsup]…[pray]

Dakle, SVE DIONICE su u istom omjeru u portfelju.
Svaka 10%. [thumbsup]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Da bi sprijecili malverzacije, bolje da nema uplata za nagradu, vec da se svi sudionici nagrade sa zajednickim vikedom na Bjelolasici u prvom mjesecu 2009. godine[thumbsup].
Svatko o svom trosku[proud]
Jedino mozemo dati za 1. 2. i 3. mjesto pokal, to se da kupit iz sredstava…

Da bi sprijecili malverzacije, bolje da nema uplata za nagradu, vec da se svi sudionici nagrade sa zajednickim vikedom na Bjelolasici u prvom mjesecu 2009. godine[thumbsup].
Svatko o svom trosku[proud]
Jedino mozemo dati za 1. 2. i 3. mjesto pokal, to se da kupit iz sredstava…

Odličan prijedlog, ja sam porijeklom iz tih šuma oko Bjelolasice[thumbsup]
Podupirem ovaj prijedlog 100%

Kuna po kuna do milijuna

jos jedno pitanje.. sta ako bude dokapitalizacije?

Evo mojih 10 odabranika…..

ATPL-R-A
DKLV-R-A
ERNT-R-A
HDEL-R-A
HT-R-A
IGH-R-A
INA-R-A
ISTT-R-A
JDPL-R-A
MAIS-R-A

[pray]