Molim gospodina dejavue da najkasnije sutra do 14 sati odredi da li dionicu PURI-R-A možemo uvrstiti u svoj portfelj TOP 10 po startnoj cijeni od 10 kuna. HANFA svoju odluku može donijeti i iza 01.01.2008. no igra mora imati definirana pravila do 31.12.2007. kako bi imala smisla.
samo 1 osoba je za sad prijavila tu dionicu, kolega hello
Predlazem da se dionica stavi na listu zabranjenih ( za sad je jedina tamo…nadam se da nece biti slicnih transakcija u toku godine) a kolegi omoguci da odabere zamjensku dionicu do 01.01.2008.
Dejavue: ” A sad nesto ŠOKANTNO[lol] … ” Baš sam to i ja neki dan uočio. A logično je jer je jasno da više biramo na osnovi prošlosti nego što možemo točno predvidjeti budućnost. A još bi zanimljivije bilo usporediti rezultat portfelja za 2007. u 2007. s rezultatom tih istih dionica u 2006. Sigurno bi se – kao što će biti sigurno i s ovima za 2008. – pokazalo da su mnogo bolje prošli u prethodnoj 2006. Što je očito bila i Antipodova logika.
Da…zanimljivo bi bilo ovo za 2006
Ali sad mi se neda racunati, no ako me uhvati[lol]
D. vecer prisutnima……zelja mi je ukljuciti se u igru.Moj izbor je:
adris -p-a
viro
dlkv
blje
hdel
tisk
atpl
adpl
zvzd
bd62
1.ingr
2.tisk
3.atpl
4.lplh
5.ledo
6.igh
7.viro
8.jdpl
9.kodt-r
10.kodt-p
Pohvale kolegi Posejdonu na inicijativi…
Moji favoriti :
SNHO
HT
LKPC
ULPL
JDPL
IGH
INGR
DDJH
DLKV
LRH
Nadam se da će se dokapitalizacije, u ovom slučaju ,kod LKPC (nadajmo se), a u budućnosti i kod drugih dionica nekako vrednovati jer inaće nebi imali prikazan stvaran ROI na određenoj dionici…
Sretno svima i neka nam portfeljei narastu više od očekivanog…[thumbsup]
Evo i mojih aduta:
SMNS-R-A
TISK-R-A
TNPL-R-A
HT-R-A
JNAF-R-A
JDPL-R-A
HGSP-R-A
INA-R-A
VDKT-R-A
KOEI-R-A
Svim igracima zelim puno uspjeha i srecnu novu…
evo mojih onako ofrlje sada prije tuširanja:
tnsa, eig, tep, vis, snba, maistra, jdkm, ptkm, bzjk, janaf[yawn]
Da…zanimljivo bi bilo ovo za 2006 Ali sad mi se neda racunati, no ako me uhvati[lol]
ja bih to već izračunao, bar za one koje su u verziji 1 i 2 i za par štihproba, ali ne znam gdje naći tablicu s promjenama u 2006., valjda se negdje može naći. ili bi se moralo ići od jedne do druge dionice i vaditi cijene s kraja 05. i 06.?