TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

” Da, neobican odabir.. Vidjet cemo kako ce proci antipod, stock-ov me također jako zanima. Sa portfeljom u 2007 godini je ostvario prinos od 73,13% Evo i njegova portfelja za 2008. BCIN-R-A ZVCV-R-A IPKK-R-A CEBA-P-A KORF-R-A HMAM-R-A EIG-R-A THMT-R-A MIV-R-A ELKL-R-A

Sviđa mi se Stock-ov jer imam 3 u svom prijavljenom za 2008 (KORF,HMAM i THMT) a ZVCV sam imao pa prodao a sad razmišljam opet ući. I Kandit je privlačan, ah ti konditori, ko će znat…

[color=black][/color]

Pozdrav, evo i mog odabira: PTKM ZDNK LANT JDPL CRAL JDKM HTPK PURV HGSP BLJE

Ljudi, sto cemo sa ovim PURI?
Ako poniste transakciju, sve ok!
Ali sto ako HANFA ne ponisti transakciju?
Sto onda? 1000% ili 2000% prinosa u odnosu na startnu cijenu?
Igra pada u vodu…
Predlazem da napravimo sto i HANFA…blokiramo dionicu za Igru…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dejavue: ” ” Da, neobican odabir.. Vidjet cemo kako ce proci antipod, stock-ov me također jako zanima. Sa portfeljom u 2007 godini je ostvario prinos od 73,13% Evo i njegova portfelja za 2008. BCIN-R-A ZVCV-R-A IPKK-R-A CEBA-P-A KORF-R-A HMAM-R-A EIG-R-A THMT-R-A MIV-R-A ELKL-R-A ” Sviđa mi se Stock-ov jer imam 3 u svom prijavljenom za 2008 (KORF,HMAM i THMT) a ZVCV sam imao pa prodao a sad razmišljam opet ući. I Kandit je privlačan, ah ti konditori, ko će znat…

Meni se svidja antipodov 🙂
Mozda ulozim u svaku navedenu dionicu 10 000 kuna, pa kud puklo! 🙂
Valjda nece 2 godine dionice biti u minusu 🙂

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ma normalno da treba tu dionicu izbaciti, igra je gotova ako hanfa ne poništi ovu smiješnu transakciju.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ljudi, sto cemo sa ovim PURI?

Predlažem da se PURI izbaci iz igre jer to nema smisla.
Problem je i u tome što najvjerovatnije ima još takvih dionica u igri samo nisu još primječene.

” Meni se svidja antipodov 🙂 Mozda ulozim u svaku navedenu dionicu 10 000 kuna, pa kud puklo! 🙂 Valjda nece 2 godine dionice biti u minusu 🙂

Neće sigurno, u cjelini, samo previše je turizma a taj ovisi o stabilnosti regije.

[color=black][/color]

A sad nesto ŠOKANTNO[lol] …

Baš sam to i ja neki dan uočio. A logično je jer je jasno da više biramo na osnovi prošlosti nego što možemo točno predvidjeti budućnost.

A još bi zanimljivije bilo usporediti rezultat portfelja za 2007. u 2007. s rezultatom tih istih dionica u 2006. Sigurno bi se – kao što će biti sigurno i s ovima za 2008. – pokazalo da su mnogo bolje prošli u prethodnoj 2006.

Što je očito bila i Antipodova logika.

Evo i mojih 10: HT, DLKV, IGH, INGRA, VIRO,KOEI,TISK,DDJH, CROS-R-A i ZABA-R-A.
Sretna Nova godina svim ulagačima !

igh
dlkv
koei
atpl
ernt
atgr
jdos
adrs-p-a
ptkm
ddjh

ERNT
HT
INA
DLKV
DDJH
MGMA
LKRI
KOEI
ZABA
ATPL
[thumbsup]

Moram nešto primjetiti a to je da pojedinci sigurno imaju više nickova, jer vidim svaki dan se javlja puno portfeja a nick je registrovan taj dan, a ne mogu vjerovati da netko ko do jučer nije bio registrovan i nije sudjelovao na forumu sad ima potrebu odjednom to učiniti.
Pa mislim da im to i nije neka fora ali neka im bude ako misle da su nas sve prevarili, nisu samo oni tako misle.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Molim gospodina dejavue da najkasnije sutra do 14 sati odredi da li dionicu PURI-R-A možemo uvrstiti u svoj portfelj TOP 10 po startnoj cijeni od 10 kuna. HANFA svoju odluku može donijeti i iza 01.01.2008. no igra mora imati definirana pravila do 31.12.2007. kako bi imala smisla.

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

New Report

Close