Evo i moj prvi post, moji kandidati:
1. ATPL-R-A
2. JDPL-R-A
3. INA-R-A
4. ULPL-R-A
5. KORF-R-A
6. VLHO-R-A
7. LEDO-R-A
8. BLJE-R-A
9. DDJH-R-A
10. BLSC-R-A
Pozdrav svima iz Slavonije!
A sad nesto ŠOKANTNO[lol] U tablici je projekcija dobiti portfelja (odbaranih za igru 2008 ) u 2007 godini. Cak 127 od 264 portfelja bi imalo da su ove dionice odabrali za ovu godinu prinos veci nego sto ga ima kolega ides koji je pobjednik ove 2007 godine. Od 19 kolega koji su sudjelovali ove i prijavili portfelj za sljedecu godinu, njih 10 bi sa portfeljom odabranim za 2008. godinu zaradili vise nego sto su zaradili sa portfeljom iz 2007 godine. Kolega ides je u igri 2007 pobijedio sa za sada 93,33% A portfelj odabran za igru u 2008. godini bi mu u 2007. donio cca 172% dobiti. 85% vise nego odabrani portfelj. Pobjednik bi bio portfelj janlana sa prinosom od 209% Samo jedan portfelj bi bio u minusu, od kolege antipoda i to sa gotovo 9% minusa. Bit ce zanimljivo vidjeti njegov prinos u 2008. godini.
Mogli bi reći da ima puno “generala poslije bitke” ili “kasno Janko na Kosovo stiže”.
Jako sam zadovoljan s ovim pokazateljem jer se nalazim pri “dnu”. Nadam se da to znači da vrijeme novoizabranoh dionica dolazi.
Molim vas da kad prijavljujete portfelje da navedete da li je dionica ra ili pa kod onih kod kojih bi mogao imati dilemu koju ste odabrali[thumbsup]
Nema valjda i takvih igrača koji o tome ne vode računa
[proud][proud]
Pozdrav svima! nadam se da ćete me uključiti u igru, pratim vas duže vrijeme, prijavio sam se zbog igre. MLDN SLDR JDKM VLHO PUNT FNVC AMDN HTPK HPDG VIS
To je taj portfelj na kojem bi 2007 izgubili skoro 9%.
Evo i mene..
1. BLJE-R-A
2. DIOK-R-A
3. DLKV-R-A
4. HTCP-R-A
5. INA-R-A
6. PDBA-R-A
7. PTKM-R-A
8. TNSA-R-A
9. VIRO-R-A
10. ZVCV-R-A
Da se poigramo:
1. KOEI-R-A
2. IPKK-R-A
3. DLKV-R-A
4. ATPL-R-A
5. SAPN-R-A
6. KORF-R-A
7. DDJH-R-A
8. ZVCV-R-A
9. VIRO-R-A
10. KOES-R-A
[thumbsup][thumbsup]
antipod: ” Pozdrav svima! nadam se da ćete me uključiti u igru, pratim vas duže vrijeme, prijavio sam se zbog igre. MLDN SLDR JDKM VLHO PUNT FNVC AMDN HTPK HPDG VIS ” To je taj portfelj na kojem bi 2007 izgubili skoro 9%.
Da, neobican odabir..
Vidjet cemo kako ce proci antipod, stock-ov me također jako zanima.
Sa portfeljom u 2007 godini je ostvario prinos od 73,13%
Evo i njegova portfelja za 2008.
BCIN-R-A
ZVCV-R-A
IPKK-R-A
CEBA-P-A
KORF-R-A
HMAM-R-A
EIG-R-A
THMT-R-A
MIV-R-A
ELKL-R-A