TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo i mene da se prijavim
1.JDPL
2.ATPL
3.ULPL
4.IPKK
5.PTKM
6.TNSA
7.LPLH
8.EIG
9.IGH
10.BZJK
[cool]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Probajmo ovako:
1. IGH
2. INA
3. ERNT
4. ADRS
5. KTJV
6. IPKK
7. LKPC
8. ZABA
9. ATPL
10. TNPL [thumbsup]

U miša mu poljubim,zaboravio staviti moju drugu po redu miljenicu LEDO ,ako ima neka mogućnost kolega Dejavue da napravim izmjenu na broju 9.[pray]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Šteta bare ali mislim da ti tvoja miljenica teško više može proći[cry]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

I ja sam zaboravio ubaciti tisk-r-a, ali što je tu je. [cry]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

imam pitanje za Deja-vua. slučajno mi palo napamet. ako je deadline za podnošenje portfelja na natječaj za 2008. godinu zaključno 31.12.2007. u 24 h,što će biti ako neki korisnik koji biva moderiran , portfelj objavi npr. u 23:50 a moderatori ga ne odmoderiraju do ponoći ? da li će mu se tada priznati da je predao portfelj na vrijeme? [huh]

Ako ce netko u to vrijeme stvarno prijavljivati portfelj…na staru godinu neposredno prije ponoci…e svaka mu cast…a ako ce nakon ponoci…jos mu veca cast…mada tocno znam tko ce 01.01.2008. godine prijaviti portfelj i traziti da ga se ubaci u igru…i imat ce pri tome svoje argumente…
To su vam takvi ljudi
[shocked]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

pozdrav svima , pa da se i ja uključim s top 10 koje neke posjedujem a neke tek budem. pivk blje adrs kodt koei ulpl ddjh ht hep sldr buduči da zadnje 2 nisu izlistane ako pravila nalažu evo zamjene elpr, eig a vjerujem i tnsa pa je to top 11 ebga odričem se eiga, sorry

Pravila dopustaju sve dionice koje su u SDA.
Rizik osobe koja prijavljuje portfelj je da li ce dionica imati i trzisnu cijenu u godini…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

U miša mu poljubim,zaboravio staviti moju drugu po redu miljenicu LEDO ,ako ima neka mogućnost kolega Dejavue da napravim izmjenu na broju 9.[pray]

Iskreno mi je zao, ali pravila su pravila.
Dobro razmislite prije nego prijavljujete portfelje.
Zamislite da jos moram pratiti i izmjene koje svih 270 prijavljenih moze raditi u periodu od 2 tjedna.
Malo ozbiljnosti molim[wink]

Molim vas da kad prijavljujete portfelje da navedete da li je dionica ra ili pa kod onih kod kojih bi mogao imati dilemu koju ste odabrali[thumbsup]

A sad nesto ŠOKANTNO[lol]
U tablici je projekcija dobiti portfelja (odbaranih za igru 2008 ) u 2007 godini.
Cak 127 od 264 portfelja bi imalo da su ove dionice odabrali za ovu godinu prinos veci nego sto ga ima kolega ides koji je pobjednik ove 2007 godine.
Od 19 kolega koji su sudjelovali ove i prijavili portfelj za sljedecu godinu, njih 10 bi sa portfeljom odabranim za 2008. godinu zaradili vise nego sto su zaradili sa portfeljom iz 2007 godine.
Kolega ides je u igri 2007 pobijedio sa za sada 93,33%
A portfelj odabran za igru u 2008. godini bi mu u 2007. donio cca 172% dobiti. 85% vise nego odabrani portfelj.
Pobjednik bi bio portfelj janlana sa prinosom od 209%
Samo jedan portfelj bi bio u minusu, od kolege antipoda i to sa gotovo 9% minusa.
Bit ce zanimljivo vidjeti njegov prinos u 2008. godini.

pozdrav, evo mojih:

1. ADRS-P-A
2. ATGR-R-A
3. ATLN-R-A
4. BLJE-R-A
5. DIOK-R-A
6. DLKV-R-A
7. HT-R-A
8. KBZ-R-A
9. LPLH-R-A
10. JDHR-R-A

SRETNO SVIMA