TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

POZDRAV
prijavljujem se….[cool]
1.AGMM
2.DKVS
3.ZVCV
4.HMAM
5.IPKK
6.JDOS
7.DLKV
8.SSNC-P-A1
9.FNVC
10.ZABA

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

moji konji:
ADPL
ATPL
DIOK
DLKV
ELKP
HUPZ
IGH
PZC
TISK
VART

1. JDPL-R-A
2. ATPL-R-A
3. TNPL-R-A
4. DLKV-R-A
5. KODT-P-A
6. DDJH-R-A
7. HDEL-R-A
8. IGH -R-A
9. CROS-R-A
10. BLJE-R-A

[emo_cool]

Postoji jedna dionica a to je LKPC, kojoj predstoji dokapitalizacija. Skupština je sazvana za 25.01.2008. godine. Na 1 postojeću dionicu sigurno će se moći kupiti 1,4 dionica po 400 kuna. Ako država ne bi učestvovala u dokapitalizaciji onda bi se moglo dodatno dokupiti još 2,2 dionica, što znači da na 1 dionicu moglo bi se kupiti 3,6 dionica. Zato
1. LKPC
2, ostale

NJETTO
1. IGH-R-A
2. HT-R-A
3. MIV-R-A
4. IPKK-R-A
5. KORF-R-A
6. KOEI-R-A
7. LRH-R-A
8. ULPL-R-A
9. PBZ-R-A
10. ZABA-R-A

Evo i ja bi se uključio,…..pozdrav svima…[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

imam pitanje za Deja-vua. slučajno mi palo napamet.
ako je deadline za podnošenje portfelja na natječaj za 2008. godinu zaključno 31.12.2007. u 24 h,što
će biti ako neki korisnik koji biva moderiran , portfelj objavi npr. u 23:50 a moderatori ga ne odmoderiraju do ponoći ? da li će mu se tada priznati da je predao portfelj na vrijeme? [huh]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

imam pitanje za Deja-vua. slučajno mi palo napamet. ako je deadline za podnošenje portfelja na natječaj za 2008. godinu zaključno 31.12.2007. u 24 h,što će biti ako neki korisnik koji biva moderiran , portfelj objavi npr. u 23:50 a moderatori ga ne odmoderiraju do ponoći ? da li će mu se tada priznati da je predao portfelj na vrijeme? [huh]

Dajte ljudi nemojte komplicirat, pošaljite portfelje i pustite čovjeka na miru, već se i ovako dosta potrudio!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

ma samo zafrkancija, briga mene.[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

imam pitanje za Deja-vua. slučajno mi palo napamet.
ako je deadline za podnošenje portfelja na natječaj za 2008. godinu zaključno 31.12.2007. u 24 h,što
će biti ako neki korisnik koji biva moderiran , portfelj objavi npr. u 23:50 a moderatori ga ne odmoderiraju do ponoći ? da li će mu se tada priznati da je predao portfelj na vrijeme? [huh]

pitaj Lastana[lol]

adrs-p
atgr
atln
atls
atpl
ddjh
dlkv
ht
jdpl
ptkm

Hvala dejavue na trudu

INA
PODR
IPKK
PIKR
SUNH
HMAM
PDBA
CEBA-R-A
FNCV
SLDM

Pozdrav i sretno Vam bilo u 2008

svi smo mi Crobex

pozdrav svima , pa da se i ja uključim s top 10 koje neke posjedujem a neke tek budem.
pivk
blje
adrs
kodt
koei
ulpl
ddjh
ht
hep
sldr
buduči da zadnje 2 nisu izlistane ako pravila nalažu evo zamjene elpr, eig
a vjerujem i tnsa pa je to top 11 ebga odričem se eiga, sorry