INDG
KOEI
IPKK
TISK
VART
ARNT
ATPL
ULPL
PTKM
KORF
Prvih 6 imam ili ću imati,ostale 4 sam stavio eto tako[undecid]
Poštovanje svima !!
Evo i mojih 10
1. DIOK-R-A
2. BLJE- R-A
3. LKRI-R-A
4. KABA-R-A
5. TIMT-R-A
6. HT–R-A
7. ZVCV-R-A
8. PLVA-R-A
9 MAIS-R-A
10.BD 62-R-A.
Da pokušam i ja.Prvih 5 imam a ostalih 5 vjerujem da bi se isplatilo imati.
PTKM
BZJK
INA
HT
ULPL
DDJH
KOEI
FNVC
TISK
VLHO
Pozdrav ekipi. Dugo već pratim forum, al tek sam se sad odvažio za prvi post. [proud] Dakle, kud sve turci tu i mali Mujo:
IPKK
KOEI
IGH
ATPL
TISK
VART
DLKV
ULPL
PTKM
LKPC
Neka igre počnu!
Jedno pitanje prije nego napišem moj top 10 ! Da li se može uvrstiti PURIS koji je pao za 90% iako je trgovanje
ovom dionicom do daljnjega onemogučeno ako sam dobro shvatio transakcija je ostala tako da joj je zadnje cijena 20kn ?
BLKL
LPLH
SPPL
DIOK
LRH
BZJK
IPKO
HT
RIBA
LKRI
Eto malo igre radi.
Pozdrav kolegi Dejavu za trud.
Jedno pitanje prije nego napišem moj top 10 ! Da li se može uvrstiti PURIS koji je pao za 90% iako je trgovanje
ovom dionicom do daljnjega onemogučeno ako sam dobro shvatio transakcija je ostala tako da joj je zadnje cijena 20kn ?
uf, mislim da bi trebo žiri sjest i ozbiljno prodiskutirat oko ovog pitanja! [lol]
Moje nade:
ATGR
PTKM
LEDO
KOEI
TISK
DIOK
HT
LVCV
EIG
BZJK
SRETNA I USPJEŠNA NOVA 2008 SVIMA ULAGAČIMA !!!!!
Jedno pitanje prije nego napišem moj top 10 ! Da li se može uvrstiti PURIS koji je pao za 90% iako je trgovanje ovom dionicom do daljnjega onemogučeno ako sam dobro shvatio transakcija je ostala tako da joj je zadnje cijena 20kn ?
nema smisla…poklopiš je iduće godine na 400 kn i što nakon toga?
Zašto ne?
Ako mu nije žao parsto kuna zbog pobjede, neka tako i napravi.
Ionako je ovdje većina slagala portfelje kockarski, zbog pobjede, a ne onako u što bi stvarno uložili svoje novce.