Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
tu je i mojih top 10:
1. DDJH
2. EIG
3. FNVC
4. HTPK
5. JDOS
6. MIV
7. PIVK
8. PTKM
9. SLDM
10. VIR
Pozdrav svima i puno uspjeha u 2008!!! [thumbsup]
Evo moga prijedloga:
1. HT
2. ATGR
3. TNPL
4. ATPL
5. DLKV
6. IGH
7. DKVS
8. INA
i malo dark horseva
9. BZJK
10 ZVCV
Von,
Tko skuplja i unosi u excel za svakog korisnika???
Ja i mali patuljci 🙂
Za sad nas ima 228[thumbsup]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
E, nešto je uranio današnji rast na mojim faforitima. Morat ću razmisliti o mogućem ispravku ako kolega Dejavu dozvoljav ispravke prijavljenog portfelja?
Jesu li svi različiti?
Patuljci ili?[tongue]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
boss,
E, nešto je uranio današnji rast na mojim faforitima. Morat ću razmisliti o mogućem ispravku ako kolega Dejavu dozvoljav ispravke prijavljenog portfelja?
Pravila su bila jasna od pocetka..
Nitko nije nikoga tjerao da portfelj prijavi prije zadnjeg radnog dana burze[lol]
misko: ” Jesu li svi različiti? ” Patuljci ili?[tongue]
Portfelji, naravno?!
UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!
Bok svima,
abecednim redom, suprotno od kazaljke na satu:
Atpl-r-a
Bzjk-r-a
Ddjh-r-a
Ht-r-a
Igh-r-a
Ina-r-a
Jdpl-r-a
Ptkm-r-a
Tisk-r-a
Tnsa-r-a
Sretno svima[thumbsup]
Kolega Dejavue hvala na trudu.[thumbsup]
Von,
Tko skuplja i unosi u excel za svakog korisnika???
Prijedloge skuplja i unosi Dejavue. Tko se želi natjecati, mora uplati 500kn.
Kune skupljaju patuljci..
Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb
Dejavue: ” misko: ” Jesu li svi različiti? ” Patuljci ili?[tongue] ” Portfelji, naravno?!
Pa nema identicnih…ima dosta portfelja u kojima su neke od dionica…
Sve u svemu…niste neocekivano…mozda sam jedino ocekivao vise niskolikvidnih a po procjenama sa foruma podcjenjenih u portfeljima…