pa i nisam ja nešto puno analizirao, samo zbrojio par rubrika, sav pravi posao i prikaz je ionako djelo kolege dejavuea [thumbsup]
a kao nekoga tko prošle godine nije bio ovdje naravno najviše me zanima što misle oni koji jesu sudjelovali, zašto je onda bilo tako i što sada rade drukčije kad se odlučuju. evo recimo dejavue misli da je prošle godine bilo jako puno pogadjanja, a sad je manje. ili je svaki guess ma koliko educated samo guess i sve to uvijek će na kraju odgovarati gaussovoj krivulji?
da vam je netko prije godinu dana, kada ste sastavljali top 10, rekao da će top 3 biti INGR, LEDO i ATPL, koliko bi vas to iznenadilo? jednako kao kad bi se sad moglo znati da će za godinu dana top 3 biti recimo RIVP, BCIN i MGMA?
evo za igru:
PTKM
BZJK
TISK
ATLS
ZVCV
ADPL
MLNR
VART
KODT-PA
IGH
disclaimer: Većinu navedenog autor posjeduje u manjem dijelu i sve zajedno ne čini više od 25% njegovog stvarnog portfelja. Autor je ipak čiko od Hateja i brodara. Ne tražim on puno.[cool]
evo portfelja koji je definitivno među prvih 5:
ADPL
ADRS-P-A
ATPL
DLKV
ERNT
PBZ
RIBA
THNK
VIRO
ZABA
NE POSJEDUJEM NITI JEDNU OD NAVEDENIH
[cool]
Pozdrav svima. Evo i mojih deset
DDJH-R-A
EIG-R-A
ERNT-R-A
HDEL-R-A
HT-R-A
IPKK-R-A
KORF-R-A
TISK-R-A
VART-R-1
VDKT-R-A
Sve najbolje svima, evo mojeg izbora: Zaba-R-A,PBZ-R-A,Riba-R-A,Adpl-R-A,Ingr-R-A,Ernt-R-A,Atpl-R-A,Adrs-P-A,Podr-R-A,Dlkv-R-A.
Znate što mi je fora!
Tema “10 naj dionica u 2007.” je kroz cijelu godinu skupila 84 stranice postova, a tema “TOP 10 – 2008.” je do 27. 12. 2007 !!!! skupila 52 stranice postova. [thumbsup]
Što će biti do kraja iduće godine? [lol]
Pozdrav svima
Evo i mojih top 10…
ADRS
BD62
EIG
HIMR
KORF
MIV
PTKM
TISK
VIRO
ZLAR
Sretna Nova 2008. [wink]
Tko skuplja i unosi u excel za svakog korisnika???
Hahaha mogu ja umisto ptkm ubacit PURI-R-A [lol]