…Mislio sam čekati do zadnjeg dana da vidim kakve će biti startne pozicije, ali to je više-manje to i mislim da neće biti značajnijih promjena do 31.12. Evo mojih “bisera”:
1.ATPL
2.INGRA
3.DLKV
4.HT
5.TISK
6.DKVS
7.ADPL
8.IPKK
9.VIRO
10.KOEI
[thumbsup]
Naglasak na prve četri….
POZDRAV SVIM FORUMAŠIMA DOBITNA KOMBINACIJA JE TODORIĆ 2008 PRHRAMBENA INDUSTRIJA
1 BLJE+LEDO+…
2 HMAM-slijedi privatizacija
3 HT
4 VIRO- potpisivanje ugovora za priozvodnju tekućeg šećera za coca colu za cijelu europu
5 IGH
6 DDJH
7 IPKK
8 ATPL
9 DKVS
10 INA
[cool][cool][cool][cool]
nevjerovatno je da neki ljudi nisu u stanju čitati i držati se NAJJEDNOSTAVNIJIH uputa. koliko ja vidim naveo si 11 dionica + … što god bi to trebalo značiti. znači ni matematiku neznaš. ovo ti nije još jedan od foruma “što će najviše porast – moj portfelj i baš moje dionice”. malo zrelosti nebi škodilo.
BLJE-R-A
BZJK-R-A
DKVS-R-A
DDJH-R-A
DLKV-R-A
HT-R-A
JNAF-R-A
LRH-R-A
VIRO-R-A
TISK-R-A
Sretno svim ulagačima u novoj 2008.g. [thumbsup]
Predlazem kolegu Dejavue za počasni doktorat iz informatičke analitike. Ako će obrađivati nekih 200 prtfelja, svaka mu čast.
Sve ti to kolega racunalo radi samo…a nekima je zabavno upisivati u tablice, pa eto [lol] [thumbsup]
POZDRAV SVIM FORUMAŠIMA DOBITNA KOMBINACIJA JE TODORIĆ 2008 PRHRAMBENA INDUSTRIJA 1 BLJE+LEDO+… 2 HMAM-slijedi privatizacija 3 HT 4 VIRO- potpisivanje ugovora za priozvodnju tekućeg šećera za coca colu za cijelu europu 5 IGH 6 DDJH 7 IPKK 8 ATPL 9 DKVS 10 INA [cool][cool][cool][cool]
Molio bi kolegu da se odluci kojih DESET dionica ce staviti!!!![yawn]
Jos jedan zanimljivost 🙂
Ove godine je 306 dionica imalo promet.
U portfelje smo stavili 153 dionice, a nismo 153[cool][lol]
Sve ti to kolega racunalo radi samo…a nekima je zabavno upisivati u tablice, pa eto [lol] [thumbsup]
Jest, al ipak treba sve to posložiti, ja cijelo popodne upisivao u tablice, da bi onda zatvarajuci nagomilane tabove slucajno zatvorio i glavni, a kako stare tabove nisam zelio mjenjati nesvjesno kliknuo ne i tako ode 3-4h upisivanja u vjetar.. [embarass]
E, da ne budem ot, HT, INA, DLKV, ATPL, IGH, PTKM, VIRO, JDPL, DDJH, KODT-P