Mogu i ja?
1. ULPL
2.CKML
3. AGMM
4. JNAF
5. PBZ
6. BPBA
7. ARNT
8. RIVP
9. SNBA
10. DLKV
Za sada svi izbjegavaju turiste[rolleyes], zar nitko nema vjere u njih?
zasad smo grgica, posejdon i ja stavili ako ništa drugo onda LRH. jedino vidim da posejdon izbjegava brodare. zar će more biti tako loše [smiley]
lrh nas je dosta napisalo. To su turisti, nisu li? [tongue]
LRH – R-A
ULPL-R-A
AGMM -R-A
ADRS-P-A
DDJH-R-A
ATLS- R-A
CEBA-P-A
DKVS-R-A
JDPL-R-A
ELKL-R-A
[thumbsup][wink]
Jumper: ” Za sada svi izbjegavaju turiste[rolleyes], zar nitko nema vjere u njih? ” zasad smo grgica, posejdon i ja stavili ako ništa drugo onda LRH. jedino vidim da posejdon izbjegava brodare. zar će more biti tako loše [smiley]
Ovogodišnji rast brodara:
ATPL-R-A: 243%
JDPL-R-A: 139%
TNPL-R-A: 86%
Pa kud bi ljudi više?
A možda poludim pa potopim pola naše flote!
Zato se ne zekati sa Posejdonom.
[tongue]
Jumper:
”
”
lrh nas je dosta napisalo. To su turisti, nisu li? [tongue]
Jesu jesu, ali jos uvijek samo jedan. Nitko ne gaji nadu da bi Vlho ili Rivp ili Korf mogao napraviti nesto konkretno?
Savage:
”
Jumper: ” Za sada svi izbjegavaju turiste[rolleyes], zar nitko nema vjere u njih? ” zasad smo grgica, posejdon i ja stavili ako ništa drugo onda LRH. jedino vidim da posejdon izbjegava brodare. zar će more biti tako loše [smiley]
”
Pa kud bi ljudi više?
[tongue]
to su rekli i za ingru prošle godine kad je sa 2 na 5 rasla a sad je 50 :). Nego nitko mi nije odgovorio dali onda za 2008. uplaćujemo 50 kn za pokal mreich ili ne?
1. IGH-R-A
2. HDEL-R-A
2. JNAF-R-A
4. DIOK-R-A
5. EIG-R-A
6. DDJH-R-A
7. KODT-P-A
8. DLKV-R-A
9. THNK-R-A
10. ATPL-R-A
nadam se da ti to nije jedini argument kontra brodara[tongue]
po meni su ATPL i JDPL podcijenjene, TNPL precijenjen, gledajuci dugorocno kretanje marketa.
nego, kako su gradjevinari rasli ove godine?[proud]
Savage:
”
”
Pa kud bi ljudi više?
[tongue]
Posejdon ne gledati kolko je rasla nego kolku budu imali zaradu sljedecu godinu pa ce se tak odraziti i rast kao i pokazatelji FA.Nemoj coprat sa potapanjem samo jos to fali[angry]