TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

etogac

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Došao sam provjerit koliko me digao SSNC-P-A. Sa 80. na 15. mjesto, nije loše

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

tablica…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Opet treba ispraviti tablicu, ovaj put zbog ZABA.

Igra se magarad; bit će kiše!

Nema više kluba 40. Dobro je. A i povećava se broj članova kluba 10. Nadam se uskoro i prvim članovima u klubu 0.

A i zbog ivane.
Kako to ona sada u klubu 20?
Kako je ide, ni klub 30 nije joj nedostižan…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

domaćica:

A i zbog ivane.

– evo javljam se i ja iz kluba 20.
– neki budalaši isprodavali neznatne količine mojih nelikvidnih dionica i sada sam tu, u klubu 20.
– a tu ima zbilja strašnih dionica s par trgovina u ovoj godini.
– ali što ćete uvijek ima i neozbiljnih investitora, koji prodaju za ništa.
– lako bi ja sama sve to podigla, ali od kada imamo ovaj sistem retardiranih dionica kojima se trguje samo u 13.00 sati, trgujem samo s normalnim i likvidnim.

– ali zbilja mi je i dosadilo biti usamljena na prvom mjestu mjesecima.
– ali bar sam Vas i dobro zabavljala.
– čestitam svima koji su ispred mene.
Pozdrav !

domaćica: ” Opet treba ispraviti tablicu, ovaj put zbog ZABA. ” A i zbog ivane. Kako to ona sada u klubu 20? Kako je ide, ni klub 30 nije joj nedostižan…

Biste li stvarno bili sretni da Ivana bude u klubu 30. to bi značilo da se povećavaju minusi u portfeljima. ja želim da Ivana bude u debelom plusu.
a najviše želim da mio portfelj bude u debelom plusu. Ali ako u top10 tonemo, znači da nam i dionice tonu.

krpa: ” domaćica: ” Opet treba ispraviti tablicu, ovaj put zbog ZABA. ” A i zbog ivane. Kako to ona sada u klubu 20? Kako je ide, ni klub 30 nije joj nedostižan… ”

Biste li stvarno bili sretni da Ivana bude u klubu 30. to bi značilo da se povećavaju minusi u portfeljima. ja želim da Ivana bude u debelom plusu. a najviše želim da mio portfelj bude u debelom plusu. Ali ako u top10 tonemo, znači da nam i dionice tonu.

Na sreću, moja sreća ne ovisi o ivaninom plusu ili minusu.

Nisam primjetio da ostali tonu.
Tone samo ona koja se najviše hvalila.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

A i zbog ivane.

– kako li su samo zlobni ovi seljaci u mome selu.
– meni crkle dvije krave,
– a oni svi presretni .

– a ja Vas tu mjesecima lijepo uveseljavala a sada niti ne znate tko je prvi.
Pozdrav !

krpa: ” A i zbog ivane. Kako to ona sada u klubu 20? Kako je ide, ni klub 30 nije joj nedostižan… ”

– kako li su samo zlobni ovi seljaci u mome selu.
– meni crkle dvije krave, – a oni svi presretni .

Tako si nas učila.
Kako si sijala, tako i žanješ.

[smiley]

uf, masovno me prestiglo, al je prilicno zgusnuto..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close