TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo i najnovije tablice…za sve tipove korisnika poslovnog…bez razlika i osuđivanja[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

ivana7: ” pušioničari. – zbog toga ni ja ne želim više biti dio te ekipe. – čekam da moj ulog dođe na nulu, da se nekako izvadim iz minusa. – tada ću sve prodati i burza me sigurno nikada u životu neće vidjeti. ” Ima nas još koji ovako rezoniramo – nula pa van! Dosta je bilo gnjavaže i gubljenja živaca.

Ovdje se počelo s vicevima. Podsjetili ste me na onaj kad pušač pita pušača koji je prestao pušiti : “Jel teško prestati?” a ovaj kaže : “Ma kakvi teško, pa ja sam prestajao već desetak puta”.

[color=black][/color]

Ovdje se počelo s vicevima.

– bar se nadam kako Vas na ovim stranicama dobro zabavljam.
– a uz malo šale i smijeha puno lakše se gleda na ove minuse.
– vidim kako mi se neki postovi brišu.
– stvarno mi nije bila namjera nikoga uvrijediti.
– ali nema problema, mogu i ja malo ohladiti na ovoj temi.
– ionako Vam je tu glavni glasnogovornik gospodin Von Baron, a ne bi bilo zgoreg i da mu pomogne onaj gospodin mr fotelja ili Baron.
Pozdrav !

pušioničari. – zbog toga ni ja ne želim više biti dio te ekipe. – čekam da moj ulog dođe na nulu, da se nekako izvadim iz minusa. – tada ću sve prodati i burza me sigurno nikada u životu neće vidjeti.

zar niste nedavno razmišljali o marginu?
koji je rezlog takvog zaokreta, jel Mesić?
Možda previše Medolina? [smiley] – kad se već šalite

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

Verdi,

ma kakvi sentimenti, kakve simpatije?
Ljudi odlučili igrati se malo, njih skoro 400, više od 5000 godina završenih škola imaju zajedno, i cura već dugo prva, s minusom, ali prva.
To je činjenica.
A minus – pa u okruženju koje vlada posljednjih mjeseci najmanji minus je uspjeh.
Nažalost, ali i to je činjenica.

Pozdrav !

najnovija tablica
cestitke kolegi na prvom mjestu!

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

nema cestitke i komentara od kolegice ”kojoj pogled puca s vrha”.. bar nekada.. iako sad je na vrh zasjeo portfelj sa dionicom koja uopce nema prometa… jedino se takvi i drze pri vrhu nazalost[yawn]

Glory, glory, Man United!!

Tablica od jucer.

nema cestitke i komentara od kolegice ”kojoj pogled puca s vrha”.. bar nekada.. iako sad je na vrh zasjeo portfelj sa dionicom koja uopce nema prometa… jedino se takvi i drze pri vrhu nazalost[yawn]

….kolega pogledajte malo bolje[rolleyes]

jos novija tablica 🙂

Čudna neka psihologija, kad raste svi šute, nitko ne komentira valjda da ne urekne.
Zanimljivo kako je tablica od 8 h. pregledana samo 75 X a ova od 17 h. 102 X.
Očito puno takmičara ujutro ima drugog posla. No i 102 je mizeran interes od skoro 400 igrača ?
Uvenuće duha ? Jesu li mnogi zbilja odustali od burze ?

[color=black][/color]

Čudna neka psihologija, kad raste svi šute, nitko ne komentira valjda da ne urekne.
Zanimljivo kako je tablica od 8 h. pregledana samo 75 X a ova od 17 h. 102 X.
Očito puno takmičara ujutro ima drugog posla. No i 102 je mizeran interes od skoro 400 igrača ?
Uvenuće duha ? Jesu li mnogi zbilja odustali od burze ?

1. Normalno je da se bas svaki dan ne gleda tablica

2. Puno ljudi ima vise accounta, naki su ih 5-6 otvorili samo za ovu igru, pa je i to razlig malog broja pogleda

New Report

Close