TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

munjeviti je legenda…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Dejavue, može li tablica sada, prije nego li sve ode u mp3 ?

[smiley]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Dejavue, može li tablica sada, prije nego li sve ode u mp3 ?

[smiley]

Bit će još bolja sada! Još da mi Atln nije zviznuo 10% mogao bi se nadati najvećem rastu, osim ako netko ima u portfelju Tep.[thumbsup]

Evo, tablica.

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

ola.. najbolji plasman dosad… 14 mjesto.. debelo ispred saska.. sasko, mijenjam mjesto na tabeli s tobom za moje pare[lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

tablica

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Uf,vjestica jos uvijek vodi.[cool]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Uf,vjestica jos uvijek vodi.[cool]

– dragi Zgubi još moramo malo proraditi na bon-tonu i biti ćeš o.k. investitor.
– čestitam ti na uspjehu, pa više te nema u klubu 40.

– a ja i Zgubi smo organizirali jedno besplatno krstarenje lijepim plavim Jadranom,
– sve imate na temi ležerno,
– ali za nepovjrovati,
– zbog nikakvog interesa investirora, gospodin Zgubi je bio primoran otkazati krstarenje.
Pozdrav !

Komentari tablice.

– danas sam stvarno mislila kako ćete me skinuti s trona,
– puno dionica je išlo u plus,
– ali za ne povjerovati,
– jedina sam u klubu 10,
– a danas sam i puno oštećena,
– HT, i dividenda, pa tu sam pala 10%, nije pošteno ali i to je dio igre,
– drugi put ne stavljati dionice s velikim dividendama,
– ali nema veze, glavni mi je ipak privatni portfelj, i velika dividenda od HT, dobro će doći u ovim teškim vremenima,
– i taj telefon se je i prije mogao kupovati po ovim sadašnjim cijenama, pa i ispod njih, a usput se dobije i dividenda.

– i konačno smo službeno ukinuli klub 50,
– a i klub 40, je došao na minimum članova,
– to je ipak dobro za sve nas bez obzira hoću li biti prva.
Pozdrav !

Moj portfelj u stvarnosti- PUNO bolje izgleda od natjecateljskog …! Čak- vrlo dobro!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Moj portfelj u stvarnosti- PUNO bolje izgleda od natjecateljskog …! Čak- vrlo dobro!

– a tek kada bi vidio moj,
– prelijepo izgleda,
– ukrasila sam ga prekrasnim slikama cvijeća,
– dopisala prekrasne stihove,
– ma izgleda – odlično.
Pozdrav !

[quote=miami]
[/quote]

Ako ne možeš trpiti da gubiš, nemoj ni igrati! Traži Deavuja da te makne iz IGRE ! ![tongue]
Pa eto onda napiši svoj portfelj, koliko čega ima i po koliko si kupovao, pa da vidimo da li tvoja samohvala opravdana![thumbsup]

New Report

Close