Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Jedno kviz-pitanje :
Prvi takmičar izaći će iz minusa :
A – U drugom kvartalu
B – U trećem kvartalu
C – U četvrtom kvartalu
D – Nitko neće izaći iz minusa do kraja 2008
Nadam se C,ali bojim se da je D[cry][cry][cry]
Kolega munjeviti skoro pa 50% minusa, nadam se da tako nije u stvarnom portfelju.
Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.
Kolega munjeviti skoro pa 50% minusa, nadam se da tako nije u stvarnom portfelju.
Ne bojte se za mene.
Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !
SIMPSON: ” Jedno kviz-pitanje : Prvi takmičar izaći će iz minusa : A – U drugom kvartalu B – U trećem kvartalu C – U četvrtom kvartalu D – Nitko neće izaći iz minusa do kraja 2008 ” Nadam se C,ali bojim se da je D[cry][cry][cry]
Srećo moja s tobom bih se složio ![kiss][kiss][kiss]
Da stavljam danas tablicu ili ne[lol]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Stavili su oni nama danas…
UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!
Obavezno, ako nije problem… tako da ostane dokumentirano, pa da se jednog dana vise veselimo… tko prezivi…
Stavi samo stanje za ivanu…
To joj je duševna hrana.
Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb
Krivotvori nešto, razveseli nas [lol]
krpa,
Dejavue: ” Da stavljam danas tablicu ili ne[lol] ” Stavi samo stanje za ivanu… To joj je duševna hrana.
[thumbsup]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."