Zasto bi se sramio?
Ponosan sam na tablice…prekrasne su…[smiley][lol]
– sve mi je jasno, lijepo si na jednoj temi napisao kako obožavaš ovu anarhiju na tržištu,
– kako danas burza stoji, sutra će tablica biti još prekrasnija.
– mislila sam kako ćemo ukinuti ovaj najnoviji klub 40, ali kako vidim (a s vrha se najbolje vidi) popunjavati će se on još, a mi se možemo moliti da nam ne dođe i klub 50.
– a za klub 30, pa tu je prava gužva kod ulaza,
– 34 takmičara su na samom ulazu u klub 30, mislim na one 29.xx ,
– ove godine su svi investitori krivo shvatili ovu igru,
– pa nije bit igre napraviti što veći minus,
Pozdrav !
Svaka čast na trenutno prvom mjestu. nadam se da će do kraja godine pobjednik biti onaj tko ima 15% prinosa, a ne minusa.
Svaka čast na trenutno prvom mjestu. nadam se da će do kraja godine pobjednik biti onaj tko ima 15% prinosa, a ne minusa.
Ja se nadam da ću ostati oko 250. mjesta i imati 15% prinosa.[thumbsup]
Hahaha
zadnji put kad sam gledao bio sam negdje na 320 mjestu sa – 21%
a sada sam se popravio 201 mjesto sa -30,78%
[lol]
Dejavue: ” Zasto bi se sramio? Ponosan sam na tablice…prekrasne su…[smiley][lol] ” – sve mi je jasno, lijepo si na jednoj temi napisao kako obožavaš ovu anarhiju na tržištu, – kako danas burza stoji, sutra će tablica biti još prekrasnija. – mislila sam kako ćemo ukinuti ovaj najnoviji klub 40, ali kako vidim (a s vrha se najbolje vidi) popunjavati će se on još, a mi se možemo moliti da nam ne dođe i klub 50. – a za klub 30, pa tu je prava gužva kod ulaza, – 34 takmičara su na samom ulazu u klub 30, mislim na one 29.xx , – ove godine su svi investitori krivo shvatili ovu igru, – pa nije bit igre napraviti što veći minus, Pozdrav !
Da, u ovom “uređenom” društvu, anarhija je ono sto me inspirira 🙂
Evo i nove tablice…
P.S. cuvajte novac, kad je vec tako tesko cuvati dionice[thumbsup]
U svakom slučaju veći dio portfelja od cijenjenog munjevitog treba brzo pokupovati na burzi, mislim da gore ne može, mogla bi ova igra biti indikativnija na dnu nego na vrhu!
Još koji dan, i zatvaramo klub -1x.
Umjesto njega otvara se klub -5x.
U svakom slučaju veći dio portfelja od cijenjenog munjevitog treba brzo pokupovati na burzi, mislim da gore ne može, mogla bi ova igra biti indikativnija na dnu nego na vrhu!
LEDO mi je još jedini >-40% (na 10650 su mi sve dionice preko 40% minusa)
naknadnim uvidom u situaciju na burzi, uvidjeh da mi Rajf mirovisnki kvari portfelj jer pumpa Magmu
[angry]
Držite portfelj, dragi kolega, i Kurbla Bistra će jednog dana imati milijunaša.
Dobar dan!
Evo, jos jedan tjedan na burzi zavrsava!
Zelim vam svima ugodan vikend!
ccc 200-ti sam danas, još malo pa ću i crobex prešibat, di će mi onda biti kraj?
btw gužva u klubu ispod 40%