Tužan je pogled na situaciju, ali opet, traba gledati i ovako: Osobe kojima je manje pala vrijednost portfelja ipak opreznije (možda i pametnije) ulažu, a na dugi rok je to garancija većeg PGP-a [thumbsup]
Štovatelji ove teme imajte razumijevanja što tablice još nema,
– jer zbilja imamo velikih problema,
– puca nam ovaj program takoreći isto kao i margin krediti,
– oni koji su danas pratili burzu, nadamo se kako su na istoj uočili i jako velike minuse,
– a naš programčić jednostavno je preosjetljiv na te minuse, pa podivlja,
– a veliki problemi nam se također javljaju i u klubu trideset,
– mogli ste i sami primjetiti kako se ta skupina igrača naglo povećava, a to opet utječe na naš program.
– čim uspijemo otkloniti sve nedostatke tablica će Vam biti dostupna,
– VAŽNA PREPORUKA !!!!!!!!
– važi za sve srčane bolesnike,
– za one tankih živaca,
– i za druge tipove bolesnika,
– kad nam i uspije sastaviti tablicu, NIKAKO JU NEMOJTE OTVARATI.
Pozdrav !
Evo nam i tablice…radi savrseno..[thumbsup]
Kolegice ivana7, cestitke na ostvarenom minusu[lol]
Molim vas nemojte objavljivat više tablicu dok se ne izvučem iz minusa, stvarno sam strašan….)))-[wink]
Jel? A kad bude plus, onda cete svi zagusiti temu pohvalama o podvizima u korekciji[lol]
Relativno zadovoljan sa trenutnim poretkom , a nezadovoljan gubitkom kako stvarnim tako i virtualnim !
Nemožemo samo promatrati kako se igraju sa našim novcima i sustavno ruše tržište ! Trebalo bi dnevno makar 5-dionica dizati prema gore !
Mi smo pojedinici i kao takvi tržišno neorganizirani , a oni imaju punu logistiku / dosta novaca , dosta vremena i puno želje da preuzmu i ovo malo dionica za bagatelu novaca / , a usput su i organizirani ![smiley][smiley]
Napomena nisam prodavao ULPL , već naprotiv ! Istu bi trebalo kupovati sa INA-om !
Meni najvise pase anarhija…i dobro mi ide[pray]
…ovo je već postala prava sprdačina…
…netko se sprda iz svih nas…
Meni najvise pase anarhija…i dobro mi ide[pray]
Anarhiju treba unijeti u Ustav !!! Svak nek čini što ga je volja i pusti druge da čine što ih je volja.
Mic po mic i evo ide to napred ali Ivana7, tenis i znanac su predaleko !! Puno sreće Vam želim u daljnjem natjecanju![thumbsup]
Mic po mic i evo ide to napred ali Ivana7, tenis i znanac su predaleko !! Puno sreće Vam želim u daljnjem natjecanju![thumbsup]
Daleko je 31.12.2008.Što će biti kad počnu odbijanci![smiley]