TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tužan je pogled na situaciju, ali opet, traba gledati i ovako: Osobe kojima je manje pala vrijednost portfelja ipak opreznije (možda i pametnije) ulažu, a na dugi rok je to garancija većeg PGP-a [thumbsup]

Štovatelji ove teme imajte razumijevanja što tablice još nema,
– jer zbilja imamo velikih problema,
– puca nam ovaj program takoreći isto kao i margin krediti,
– oni koji su danas pratili burzu, nadamo se kako su na istoj uočili i jako velike minuse,
– a naš programčić jednostavno je preosjetljiv na te minuse, pa podivlja,
– a veliki problemi nam se također javljaju i u klubu trideset,
– mogli ste i sami primjetiti kako se ta skupina igrača naglo povećava, a to opet utječe na naš program.

– čim uspijemo otkloniti sve nedostatke tablica će Vam biti dostupna,
– VAŽNA PREPORUKA !!!!!!!!
– važi za sve srčane bolesnike,
– za one tankih živaca,
– i za druge tipove bolesnika,
– kad nam i uspije sastaviti tablicu, NIKAKO JU NEMOJTE OTVARATI.
Pozdrav !

Evo nam i tablice…radi savrseno..[thumbsup]
Kolegice ivana7, cestitke na ostvarenom minusu[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Molim vas nemojte objavljivat više tablicu dok se ne izvučem iz minusa, stvarno sam strašan….)))-[wink]

Jel? A kad bude plus, onda cete svi zagusiti temu pohvalama o podvizima u korekciji[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Relativno zadovoljan sa trenutnim poretkom , a nezadovoljan gubitkom kako stvarnim tako i virtualnim !
Nemožemo samo promatrati kako se igraju sa našim novcima i sustavno ruše tržište ! Trebalo bi dnevno makar 5-dionica dizati prema gore !
Mi smo pojedinici i kao takvi tržišno neorganizirani , a oni imaju punu logistiku / dosta novaca , dosta vremena i puno želje da preuzmu i ovo malo dionica za bagatelu novaca / , a usput su i organizirani ![smiley][smiley]
Napomena nisam prodavao ULPL , već naprotiv ! Istu bi trebalo kupovati sa INA-om !

Meni najvise pase anarhija…i dobro mi ide[pray]

Ma šalim se … bude bolje s vremenom …samo nastavite objvljivati TOP 10 2008

…ovo je već postala prava sprdačina…
…netko se sprda iz svih nas…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Meni najvise pase anarhija…i dobro mi ide[pray]

Anarhiju treba unijeti u Ustav !!! Svak nek čini što ga je volja i pusti druge da čine što ih je volja.

[color=black][/color]

Mic po mic i evo ide to napred ali Ivana7, tenis i znanac su predaleko !! Puno sreće Vam želim u daljnjem natjecanju![thumbsup]

Mic po mic i evo ide to napred ali Ivana7, tenis i znanac su predaleko !! Puno sreće Vam želim u daljnjem natjecanju![thumbsup]

Daleko je 31.12.2008.Što će biti kad počnu odbijanci![smiley]

New Report

Close