tony…
…slažem se u potpunosti sa tobom…jer u stvarnosti bi stanje na tvom računu sasvim drugačije izgledalo…
…između ostalog šta kada se KNZM-R-A podjeli na 180 dijelova…ako se ništa ne poduzme stvarno če se otvoriti klub 40+…svatko tko ima KNZM u portfelju odmah će dobiti nagradnih -18%…
…možda bude i klub 50+…
.. zbilja smatram da bi, ako želimo da natjecanje bude pravedno, nužno morali uračunati dokapitalizacije npr. na ULPL. Faktor dobivanja dionica na postojeće je 0,45, pa bi to morali uračunati i u stanje u tablici. Inače je nepravedno natjecanje. Jer u stvarnom stanju imatelji ULPL dobiju na 1 dionicu još 0,45, zbog čega je pala cijena, ali je vrijednost (novčana) ostala manje više jednaka. Svakako je nužno to uračunati…
Meni je stvarno smiješno čitati čime se neki opterećuju jer:
1. ovo je samo igra, nitko od nas nema portfelj kakav je prijavio. Portfelj je dinamična stvar i dionice u njemu se stalno mijenjaju, nekad se cijeli portfelj promijeni u par dana.
2. “najbolji” rezultat u ovoj igrici mjeri se gubitkom većim od 10%! O čemu onda ovdje zapravo pričamo? Da je najbolji onaj tko je najmanje izgubio? Pa to je tragično razmišljanje za jednog ulagača! Po meni bi na ovu temu trebali zaboraviti dok bar 10 ulagača ne bude u plusu, pa da se onda ima nekakv uspjeh za uspoređivanje jer ovo hvaljenje tko ima manji gubitak u igri je presmiješno.
Po meni bi na ovu temu trebali zaboraviti dok bar 10 ulagača ne bude u plusu, pa da se onda ima nekakv uspjeh za uspoređivanje jer ovo hvaljenje tko ima manji gubitak u igri je presmiješno.
– znači trebalo bi i hr.portfolio isto zaboraviti dok bar 10 fondova ne bude u plusu.
– nažalost i minusi su dio igre.
Pozdrav !
avax10: ” Po meni bi na ovu temu trebali zaboraviti dok bar 10 ulagača ne bude u plusu, pa da se onda ima nekakv uspjeh za uspoređivanje jer ovo hvaljenje tko ima manji gubitak u igri je presmiješno. ” – znači trebalo bi i hr.portfolio isto zaboraviti dok bar 10 fondova ne bude u plusu. – nažalost i minusi su dio igre. Pozdrav !
Ne daj se , Ines
[yawn]
znate sta luzeri strasljiv pun mi vas je kufer i ako ste frajeri-ce prihvatite moj izazov( ovi koji su u u top 10 i prave se pametni),i trenutni minis na tablici mi je oko -30% ali izazivam sve vas i bacam opkladu da cu na kraju godine na tablici biti u plusu 30″ . svi ste jako pametni i puni sebe a ja vas sada prozivam i bacam rukavicu u lice se izjasnite [tongue][tongue][tongue]
znate sta luzeri strasljiv pun mi vas je kufer i ako ste frajeri-ce prihvatite moj izazov( ovi koji su u u top 10 i prave se pametni),i trenutni minis na tablici mi je oko -30% ali izazivam sve vas i bacam opkladu da cu na kraju godine na tablici biti u plusu 30″ . svi ste jako pametni i puni sebe a ja vas sada prozivam i bacam rukavicu u lice se izjasnite [tongue][tongue][tongue]
– svaka čast, napokon nešto interesantno na ovoj temi.
– ajmo dečki, rukavica je bačena, tko sve prihvaća ovaj dvoboj u Gornjem Lapcu.
– pogledala sam tablicu,
– gospodin tisko007 se naljutio, a još nije niti u klubu 30.
– nalazi se na 335. i gubitak je 29.7%.
– samo mi nije jasno kako će biti u plusu na kraju godine 30″,
– što sada to znači 30″, ništa mi nije jasno.
– a opet ne vjerujem kako je s 30″, mislio na klub 30.
Pozdrav !
…čovjek je sigurno htio reči kako će na kraju godine sjediti u fotelji pokraj kamina…i grijati se na +30 stupnjeva…
…ja sam to tako shvatio…
znate sta luzeri strasljiv pun mi vas je kufer i ako ste frajeri-ce
prihvatite moj izazov( ovi koji su u u top 10 i prave se pametni),i
trenutni minis na tablici mi je oko -30% ali izazivam sve vas i bacam
opkladu da cu na kraju godine na tablici biti u plusu 30″ . svi ste
jako pametni i puni sebe a ja vas sada prozivam i bacam rukavicu u lice
se izjasnite [tongue][tongue][tongue]
E sinko moj,tebi je vreg ze mozak.[embarass]
Ako imaš u portfelju dionicu od Pounja odustajem.[lol]
Evo i danasnje
Na vrhu postaje zbilja dosadno.
– svaki dan isto, i to mjesecima, i još u minusu,
– zbilja nije nešto u redu s ovom našom burzom.
– ali zato ova tema postaje sve zanimljivija,
– prava tema za opuštanje i gledanje minusa.
– tko želi proširiti svoje vidike, neka slobodno pogleda hr.portfolio,
– i oni su jadni isto kao i mi,
– i kao uvijek, pozdrav ekipi iz kluba 30 !!!!!!!!