TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

eto Gospon Caruga mi je na riti.Obojica batrgamo da ne upadnemo u klub 30% pa bih preeporucio da se opustimo i udjemo vise u taj klub[thumbsup][lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

febo

..to što su neki pobrali titule “iskusnih” gledajuči u monitor kako njihove miljenice neometano skakuću i donose im vrhunske prihode na lak način…dovoljno govori o njihovom iskustvu…
…dozvolili su da ih iskustvo zavede i prevari…

…iskustvo se stječe vremenom i svakodnevnim treniranjem…
…dakle nikako gledanjem…

…upravo smo na velikom ispitu, (ne mislim na top10) i mi bez iskustva i oni sa “iskustvom”…
…nalazimo se u novonastaloj i mnogima nepredviđenoj situaciji…u ovakvim situacijama prema definiciji inteligencija ima prednost nad iskustvom…
…nakon ispita će se znati rezultati i vjerujem da će se već iduće godine još neki naći u klubu “iskusnih”…

…ne znam je li Ivana iskusna…ali svakako se mora priznati da ima malo veći IQ…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

ČARUGA: ” Istina je pa evo veliki Zgubi je pri dnu [lol] [lol] ” – dobro nam došao u klub 30. – ipak ovu dobrodošlicu ti je trebao reći naš glasnogovornik kluba 30, gospodin Von Braun, ali je trenutno odsutan. Pozdrav !

Pozdrav kolegici ivani7.
I čestitka **POZDRAV**na prvom mjestu, makar **POZDRAV**pola dionica **POZDRAV**koje ona **POZDRAV**ima portfelju **POZDRAV**nemaju prometa od par **POZDRAV**tisuća kuna u **POZDRAV**tjedan dana. Šta **POZDRAV**jest jest.
**POZDRAV** ….i ugodno trgovanje.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Pozdrav kolegici ivani7.
I čestitka **POZDRAV**na prvom mjestu, makar **POZDRAV**pola dionica **POZDRAV**koje ona **POZDRAV**ima portfelju **POZDRAV**nemaju prometa od par **POZDRAV**tisuća kuna u **POZDRAV**tjedan dana. Šta **POZDRAV**jest jest.
**POZDRAV** ….i ugodno trgovanje.

Opet ponavljam.. najte se srditi kolega..[lol] to za likvidnost dionica se slazem, i da se razumijemo njen portfelj mi nije nimalo privlacan, (nazalost) ali i to je bolje nego bit u minusu par desetaka posto vise. To kaj ste se vi oboruzali gradevinarima vas problem..sta jest, jest! Pogledajte porfelj kolege znanca. To su prave likviduše od dionica, zapravo vecina iz top10 ima jednu ili vise dionica sa mizernim prometom (i padom) sto se na kraju pokazala kao dobra taktika… no duga je godina, mislim da ce tu bit velke guzve na vrhu poslije ljeta (samo ne sa istim igracima[cool])

Glory, glory, Man United!!

febo: ” pa normalno da ti ide kad si žensko, općenito sa p…m bolje prolaziš u životu.. [wink][smiley][kiss] ” – načula sam kako su nekima ipak draži dečkići, mislim, nisam sigurna, zove se nekako čudno, novo drekac, taj sigurno voli dečke, a ima ih sigurno još. – moj savjet ti je kako ipak trebaš pokušati, pa to te bar ništa ne košta. Pozdrav !

Ivana,

Krivo si načula,taj mi je u rodu….
[kiss]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ivana,

Krivo si načula,taj mi je u rodu….
[kiss]

– pa što ima veze da ti je u rodu,
– pa ne misliš valjda kako češ ostati u drugom stanju.
Pozdrav !

joj u sta se pretvorila tema,necu da sudjelujem u ovom zlodjelu.[rolleyes]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

febo: ” Ivana, Krivo si načula,taj mi je u rodu…. [kiss] ” – pa što ima veze da ti je u rodu, – pa ne misliš valjda kako češ ostati u drugom stanju. Pozdrav !

Ivana,

a da nam se pridružiš…u troje je najljepše….mi Drekci smo jako maštoviti u tim igricama…
[kiss][lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

joj u sta se pretvorila tema,necu da sudjelujem u ovom zlodjelu.[rolleyes]

– pa zašto dragi Zgubi ??????

– nego glasnogovornik kluba 30 gospodin Von Braun je dosta neaktivan na ovoj temi,
– te ja prva predlažem da ti preuzmeš njegovo mjesto,
– ionako si u klubu 30,
– a mišljenja sam kako se većina ipak neće buniti na tvoju novu titulu.
Pozdrav !

Ma pusionicari ,nek se sami snađu.[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

,
[lol]

– zahvaljujem se na ponudi, imam i boljih prilika.

– ali vidiš kako naš Zgubi kaže, ima dosta pušioničara,
– možda Vam se koji pridruži,
– što Vas je više, sigurno će te biti i maštovitiji,
– a tko zna, možda jednog dana dođe i do druženja forumaša toga tipa.
Pozdrav !

Eto, najnovija tablica za naslađivanje stovanje kolegice nad nama smrtnicima

kolega, zbilja smatram da bi, ako želimo da natjecanje bude pravedno, nužno morali uračunati dokapitalizacije npr. na ULPL. Faktor dobivanja dionica na postojeće je 0,45, pa bi to morali uračunati i u stanje u tablici. Inače je nepravedno natjecanje. Jer u stvarnom stanju imatelji ULPL dobiju na 1 dionicu još 0,45, zbog čega je pala cijena, ali je vrijednost (novčana) ostala manje više jednaka. Svakako je nužno to uračunati…

New Report

Close