Evo još jedan mjesec u nizu ivana7 prva.
– a s vrha se zbilja vidi najljepše, samo što ovo već prelazi u dosadu,
– u biti nema prave konkurencije.
– ljubomorci, što je s čestitkama za mjesec ožujak ????[lol] [lol] [lol] [cool][bye]
Pozdrav !
moram priznat ivana iskazuje sve vece kolicine prepotentnosti u busanju.. ”moj portfelj je jaci od tvog”[lol] cestitke na rezultatima iako sumnjam da bi ikad ulozio u tu kombinaciju dionica.. mislim da je portfelj na srednji rok, 1-3 god u banani… [wink]
Evo, najnovije tablice…
Ima jedna poslovica koja glasi .”U ludog vrtlara, najbolja bašča…” ili tako nekako…tako se iz priloženog
vidi da su investitori (ili špekulanti) bez ikakvog iskustva (osim što su jaki na riječima) na vrhu tablice,
oni najiskusniji su pri dnu dok smo većina nas u sredini…
Eto, to je pogled na ovu tabelu iz moje perspektive..
NHF
[wink][smiley][proud]
@Ivana7 Ima jedna poslovica koja glasi .”U ludog vrtlara, najbolja bašča…” ili tako nekako…tako se iz priloženog vidi da su investitori (ili špekulanti) bez ikakvog iskustva (osim što su jaki na riječima) na vrhu tablice, oni najiskusniji su pri dnu dok smo većina nas u sredini… Eto, to je pogled na ovu tabelu iz moje perspektive.. NHF [wink][smiley][proud]
Istina je pa evo veliki Zgubi je pri dnu [lol] [lol]
Prelazi u dosadu.
– ali danas sam još više učvrstila prvu poziciju, i pobjegla konkurenciji.
– ali ušla sam i u još veći minus što nije dobro.
– ali nema veze, s vrha se vidi najbolje.
– svima će biti loše dok god se povećava ovaj naš klub 30.
– još je dobro dok ne moramo otvarati excluzive club 40.
– kao i obično pozdrav ekipi iz kluba 30, vidim kako Vam glasnogovornik gospodin Von Braun dodatno utvrđuje dobru poziciju u Vašem klubu, a svakim danom Vas ima sve više, kad Vas bude minimum sigurno idemo gore.
– kako vidite tržište dobro ovisi o vašim postotcima.
Pozdrav !
moram priznat ivana iskazuje sve vece kolicine prepotentnosti …….
– redovito pratim emisiju TOP model Hrvatske.
– od natjecateljica se traži baš ovo što ja radim.
– živimo u surovom svijetu i moramo vjerovati u sebe.(forum, navlakači, koji će doslovno sve učiniti kako bi zaradili, to što ćete Vi imati velike minuse, pak to je Vaš problem, jer Vi ste ovce za šišanje), zbog takvih sam ovakva.
– ja u sebe vjerujem.
– vjerujem u svoj portfelj.
– i puno puta sam napisala, Ivek u kešu, a ja u dionicama, i vjerujte i ja i Ivek ćemo zaraditi.
Pozdrav !
cestitke na rezultatima iako sumnjam da bi ikad ulozio u tu kombinaciju dionica.. mislim da je portfelj na srednji rok, 1-3 god u banani… [wink]
– nekih dionica iz toga portfelja imam zbilja u minimalnim količinama.
– ali moj ulog iz samo dvije dionice, koje su potcijenjene i daju redovito dividendu,
– kada dođu bar na realnu cijenu, a doći će, ja ću biti u velikom plusu.
– e sada hoće li to biti za 2 mjeseca ili dvije godine neznam, to ovisi o tržištu.
– i sada je puno toga jeftino, ali ima tu još lijepih balona koji možu dosta dolje.
Pozdrav !
@Ivana7
Ima jedna poslovica koja glasi .”U ludog vrtlara, najbolja bašča…” ili tako nekako…
[wink][smiley][proud]
– kod nas u Međimurju kažu,
– što je seljak gluplji to je krumpir veći.
Pozdrav !
p.s.
pičim, pičim, pičiću i na Purka sličiću …..
– moj savjet.
– upoznaj njega ili kojeg fond menagera, pa tek onda ćeš to moći i pjevati.
– a kod mene u praksi to već i ide.
– dobro nam došao u klub 30.
– ipak ovu dobrodošlicu ti je trebao reći naš glasnogovornik kluba 30, gospodin Von Braun, ali je trenutno odsutan.
Pozdrav !
ČARUGA:
”
”
– dobro nam došao u klub 30.
– ipak ovu dobrodošlicu ti je trebao reći naš glasnogovornik kluba 30, gospodin Von Braun, ali je trenutno odsutan.
Pozdrav !
Ti si se zaljubila u tog Von Brauna kad ga stalno spominješ. A nije se baš iskazao na forumu pa neznam po kojim to kvalitetama biraš muškarce.[undecid]
[
….. – moj savjet. – upoznaj njega ili kojeg fond menagera, pa tek onda ćeš to moći i pjevati. – a kod mene u praksi to već i ide.
pa normalno da ti ide kad si žensko, općenito sa p…m bolje prolaziš u životu..
[wink][smiley][kiss]