tu je dejavue 🙂
Kaj se srdis odmah 🙂
Dobro jutro svima!
slabo pisem, jer nista ne kupujem ni ne prodajem…cuvam cash (81% portfelja) i cekam da prodje 4. mjesec[thumbsup]
Dobro jutro svima! slabo pisem, jer nista ne kupujem ni ne prodajem…cuvam cash (81% portfelja) i cekam da prodje 4. mjesec
Dobro jutro i tebi i molim objasni naznačeno čekanje (prolazak 4. mjeseca). Možda i mi nešto profitiramo.
danas bum napredoval morti i u toptventi..[lol]
Morti i ja u toptrihandrt…
50-ti bravo ja, ovome se nisam nadao neka se u ovom tonu završi i godina![proud]
ih, trebalo je stavit opciju cash-r-a na početku igre..
Dejavue: ” Dobro jutro svima! slabo pisem, jer nista ne kupujem ni ne prodajem…cuvam cash (81% portfelja) i cekam da prodje 4. mjesec ” Dobro jutro i tebi i molim objasni naznačeno čekanje (prolazak 4. mjeseca). Možda i mi nešto profitiramo.
Možda čeka peti mjesec, kad dolaze na red rezultati prvog kvartala…
Evo još jedan mjesec u nizu ivana7 prva.
– a s vrha se zbilja vidi najljepše, samo što ovo već prelazi u dosadu,
– u biti nema prave konkurencije.
– ljubomorci, što je s čestitkama za mjesec ožujak ????[lol] [lol] [lol] [cool][bye]
Pozdrav !
Draga Ivana javi se pa i drugo mjesto je za ljude, ja znam da se odozgo najbolje vidi……
– jesi li se od tuge možda napio ili nešto krivo vidio ?????
Pozdrav !
Komentar tablice.
– stvarni mi je gubitak – 13.7%.
– puno bi mi bilo draže biti zadnja na ovoj taclici a da je moj portfelj u plusu.
– ali nema veze, s vrha se ipak vidi najljepše.
– ali nažalost još ne vidim kada će naši portfelji prijeći u pozitivnu zonu.
– gledam tablicu i ne mogu vjerovati koliko je pala mala Sarica, brzo će i ona u klub 30.
– Agrokor, koji mi je nekada bio najveća konkurencija, dobro se oporavio, ali još je minus 20.6%.
– pozdrav ekipi iz kluba 30, a naročito glasnogovorniku gospodinu Von Braunu.
Pozdrav !
sampras:
”
Draga Ivana javi se pa i drugo mjesto je za ljude, ja znam da se odozgo najbolje vidi……
”
– jesi li se od tuge možda napio ili nešto krivo vidio ?????
Pozdrav !
Čestitke na prvom mijesti i svaka čast [thumbsup]
…ne mogu vjerovati da sam ispred karoja…
…ivana stižem te polako ali sigurno…