TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Turizam (odlican odnos P/BV, bez varanja prilikom revalorizacije materijalne imovine)
1)SUNH
2) KORF
3) ZLTR
4) ARNT

Industrija: (fundamentalno podcijenjene u odnsou na ostatak dionica u RH)
5) HT
6) INA

Hrana: (do kraja godine slijedi povecanje cijena hrane barem 6%)
7) PODR
8) BELJ
9)KRAS

Drasticno precijenjene: IGH, DLKV, INGR, ATPL, ULPL,

bez uvrede ali čini mi se da nisi primijetio da ovo nije još jedan od topica tipa “koje su podcijenjene dionice” pa onda napišeš cijeli svoj portfelj. ako već imaš mišljenje o tome uzmi sat vremena slobodnog vremena pa napiši za svaku od tih 1000 riječi zašto su pod i precijenjene. sad će se još 10 ljudi javit da te uvjere da si u krivu. ja bi prvi ali ovo nije tema za to. zato samo napišite svojih 10 i eventualno fond koji da se uloži. to vam je svima očito promaklo. umjesto da olakšate dejavue posao vi otežavate.

E sad moje je mišljenje da 50 kn možemo uplatiti na vjekin ili dejavu račun pa nek se kupi udjeli u fondu. to je najdalje što se može ić. budimo realni – dionice kupovat je prekomplicirano jer će svatko htjet drugu. bilo bi najbolje da se vjeko javi pa kaže dali hoće primati 50 kn uplate jer je on ipak moderator. s tim bi bar pola dupliranih nickova izbacilo iz igre. ako ne dosta mi je i igra. pozdrav!

Citam vase postove…kao i svugdje u zivotu…puno ljudi, puno cudi…
Do sada se prijavilo 40 portfeljasa…
Vidim da se dio slaze sa mojim prijedlogom, dio ne.
Htio sam fond, a ne dionice zato jer neke ne mozes kupiti sa novcima koje bi sakupili, dok udjele u fondu vrlo lako. Ne zelim postavljati pravila uplata i naplata, jer nisam ovdje organizator nicega, vec jednaki medju vama…igrat cu se kao i vi…
Glavni motiv mi je igra…svima nam je…pa neka onda i ostane igra..sakupljanje i verificiranje portfelja ce biti strasno komplicirano sa uplatama…ili meni ili Vjeki ili nekom trecem…
Ipak je prestiz najveca nagrada…zar ne 😉
Zato, ajmo se igrati, a u sijecnju sljedece godine i sastati negdje…cestitati najboljima i barem ih pocastiti…a to mozemo napraviti i za pobjednika 2007.

Sto vi god rekli,ja podrzavam.Hvala vam za trud.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

bez uvrede ali čini mi se da nisi primijetio da ovo nije još jedan od topica tipa “koje su podcijenjene dionice” pa onda napišeš cijeli svoj portfelj. ako već imaš mišljenje o tome uzmi sat vremena slobodnog vremena pa napiši za svaku od tih 1000 riječi zašto su pod i precijenjene. sad će se još 10 ljudi javit da te uvjere da si u krivu. ja bi prvi ali ovo nije tema za to. zato samo napišite svojih 10 i eventualno fond koji da se uloži. to vam je svima očito promaklo. umjesto da olakšate dejavue posao vi otežavate.

E sad moje je mišljenje da 50 kn možemo uplatiti na vjekin ili dejavu račun pa nek se kupi udjeli u fondu. to je najdalje što se može ić. budimo realni – dionice kupovat je prekomplicirano jer će svatko htjet drugu. bilo bi najbolje da se vjeko javi pa kaže dali hoće primati 50 kn uplate jer je on ipak moderator. s tim bi bar pola dupliranih nickova izbacilo iz igre. ako ne dosta mi je i igra. pozdrav!

mudro zboris S,malo smo sve krenuli komplicirat…

al naravno da svaki dogovor vecine podrzavam
ovo s ulaganjem u fond je ok,cini mi se za svih!uplate moze kod vjeka ili dejavua svejedno!
a za pare dali cemo ih popit na vecerici..he he ili dat pobjednicima ,svejedno ,bitno da se mi zabavljamo

Hello svima:

VART
KOEI
ADRS
DLKV
EIG
ATGR
BLJE
HT
DDJH
BZJK

sve je lako kad si mlad :)

ADPL
ATPL
ATGR
BDSS
HT
IGH
INA
LVCV
PTKM
TNSA

na kraju mi je zafalilo spekulantskih pa je uletila transica 🙂

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

vidio sam par komentara/prijedloga da se priceka s prijavama do pocetka godine… dosta kolega je ipak dalo vec sada svoje prijedloge
uglavnom, hocu reci da po tome mozemo razlikovati kratkorocne od dugorocnih ulagackih karaktera

drago mi je da po tome ispada kako vecina na ovoj temi ima dugorocni ulagacki duh, te smatram da ce kao i u 2007. ovo biti jedna od najvaznijih i najkorisnijih tema na ovom forumu

good luck, i poseban pozdrav kolegi DEJAVUE[thumbsup]

“Please, God, Just One More Bubble.”

evo i mojih miljenica za 2008. godinu[pray]

DKVS-R-A
LRH-R-A
HT-R-A
IPPK-R-A
CEBA-P-A
DDJH-R-A
RIVP-R-A
PTKM-R-A
VIRO-R-A
KOEI-R-A

Evo ja bi se igrao ovako:

1. KOEI-R-A
2. DLKV-R-A
3. HT-R-A
4. TISK-R-A
5. BLJE-R-A
6. DIOK-R-A
7. PTKM-R-A
8. IPKK-R-A
9. ATPL-R-A
10. INA-R-A

Fond: Prospectus JIE

Veći dio imam u portfelju, a ostalo se nadam uskoro
[thumbsup]

Pozdrav svima!
Kristina je odabrala sljedeće dionice[rolleyes].

JDKM-R-A
TISK-R-A
SLDM-R-A
DKVS-R-A
BLJE-R-A
ZVZD-R-A
AGMM-R-A
ADPL-R-A
ELKL-R-A
KNZM-R-A

Fond : Ilirika JIE

ZDNK