TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[lol] tonem ko kamen

al nema veze, duga je godina

– no sikiriki,
– gospodine, pa klub 30 je dosta veliki.
– a i oni će se Vama obradovati.
Pozdrav !

Grangers: ” [lol] tonem ko kamen al nema veze, duga je godina ” – no sikiriki, – gospodine, pa klub 30 je dosta veliki. – a i oni će se Vama obradovati. Pozdrav !

E toliko prepotencije jos nisam vidio, ali mozda je to i dobro, ponekad[rolleyes], ali definitivno nasa Ivanica nema vise od 25 godinica…

dakladd: ” Uopce ne razumijem,nista vezano uz ovu temu.. No nikako stanje na nekakvoj tabeli ne odrazava ,moc ,znanje,niti ista drugo vezano uz snalazenje na TK: ” – dobro Vam je kolega dolar napiso kako ste se izgubili u vremenu i prostoru. – a niti nagrada od 1.000.000kn nije zanemariva. Pozdrav !

Kolika je nagrada za zadnje mjesto. Nije lako biti zadnji. Treba znati koji će u max. korekciju. [lol]
Pitam jer tu imam veće šanse!!![smiley]

Sretan USKRS svim formumašima!

nije me bilo dvadeset dana a popravija sam se za 100 mijesta, bolje je izgleda kada me nema! Ha[smiley]

dan je pametniji od noći

Ajmo tabela prvi puta sam u top 10 i sve bliže Ivani a usput sam joj i najavio da ću je srediti do kraja igre.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ajmo tabela prvi puta sam u top 10 i sve bliže Ivani a usput sam joj i najavio da ću je srediti do kraja igre.

– gospodine Sampras,
– bar se dolara ne bojim, pa to već godinama pada.
Pozdrav !

sampras:

– gospodine Sampras,
– bar se dolara ne bojim, pa to već godinama pada.
Pozdrav !

Zadnjih dana se oporavlja a to se vidi i na mom portfelju.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Evo i tablice…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Današnja tablica mi izgleda sasvim O.K.

– na vrhu je poredak uobičajeni.
– svi smo u minusima, ali ipak to je burza gdje većina gubi.
– dosta se je smanjio klub 30, sada je tamo glavni gospodin Von Braun.
Pozdrav !

Danas, do sada mi je prinos nekih 3,5 %. Može li netko pogledati koji sam prije nego mi sruše neku dionicu? Mogao bi mi to biti najbolji poredak trenutno, unatoč Kabi. Hvala!

– dosta se je smanjio klub 30, sada je tamo glavni gospodin Von Braun.

to ne cudi kad se pogleda da je od 10 dionica uzeo 5 gradevinara [lol]

Glory, glory, Man United!!

eto jos jedne tablice 🙂

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close