E moja draga Ivana
Pogled na ljestvicu sve govori o direktorima svemira, koje vrlo vjerojatno susreces svaki dan ako se bavis kupnjom/prodajom dionica.
Eto vidis, prosle godine nisi mogao disati od egoizma inv. fond managera koji bi se hvalili s prinosima od 20-45 posto. A nitko niti ne shvaca da ako ne pobjede corbex, da su zapravo pusionicari.
Sad opet, vecina i u gubicima ima veci minus od crobexa.
Makar mi pad trzista tesko pada, jako sam sretan sto su deckici iz svemira sletjeli na zemlju… mozda i nesto nauce po putu
pozdrav
i ostani tako dobra i nadalje
Čestitam kolegice vi ste naša snaga i glavni pokretač
– ali dosta su i ljuti i ljubomorni na mene.
– pa to se lijepo može vidjeti na mojoj omiljenoj temi Best buy.
– pa više mi nitko javno ne želi dati dobre preporuke.
– još puno toga neznam, učim se.
– imam i svoj tim za ulaganje.
– moj glavni moto je ne kako zaraditi na burzi, već kako ne bankrotirati na burzi.
– a zarada dolazi sama od sebe.
– i morali bi se naučiti raditi kao tim,
– tako Vam rade fondovi, i zato su i strašno jaki i vladaju tržištem.
– ali većina nas je puno bolja od tih fondova po rezultatima rada.
– zato dajite savjete i učimo se zajedno,
Pozdrav !
ČARUGA: ” Čestitam kolegice vi ste naša snaga i glavni pokretač ” – ali dosta su i ljuti i ljubomorni na mene. – pa to se lijepo može vidjeti na mojoj omiljenoj temi Best buy. – pa više mi nitko javno ne želi dati dobre preporuke. – još puno toga neznam, učim se. – imam i svoj tim za ulaganje. – moj glavni moto je ne kako zaraditi na burzi, već kako ne bankrotirati na burzi. – a zarada dolazi sama od sebe. – i morali bi se naučiti raditi kao tim, – tako Vam rade fondovi, i zato su i strašno jaki i vladaju tržištem. – ali većina nas je puno bolja od tih fondova po rezultatima rada. – zato dajite savjete i učimo se zajedno, Pozdrav !
Ja bih pisao tamo no ne osjećam se doraslim za jednu tako konstruktivnu temu.
Ne osvrćite se na jal ljubomornih.
Uopce ne razumijem,nista vezano uz ovu temu..Vecina nas 10-tak dionica,izvrti kroz godinu dana n-puta,sumnjam da ima pre vise onih koji ju drze da se cafta god dana,ili vise.Dakako da imamo i dionica koje se kao takve,najbolje bas za tu varijant drzanja.No nikako stanje na nekakvoj tabeli ne odrazava ,moc ,znanje,niti ista drugo vezano uz snalazenje na TK:
Novo stanje
Za Ameriku sam jutros u pola deset s vrlo velikom sigurnošću rekao da će biti danas u zelenom:
Vaš link
a za ZSE nisam bio siguran gdje bi mogao krenuti, već sam se samo potiho nadao da idemo gore. Crobex je unatoč ovome što se dogodilo u zadnjim minutama trgovanja završio blago u minusu, ali zasigurno ovako veliki prometi na Veterini i HT-u u zadnjim minuti trgovanja nagovještavaju da se nešto veliko sprema. Ovo se zasigurno krcaju jako veliki igrači. Pisao sam i o tehničkim analizama na ovom forumu (nemam sada vremena tražiti post, ako netko želi neka ga potraži) o kojima sam jako puno čitao i na drugim forumima, pa i sam pokušao nešto analizirati pa sam spomenuo (zapravo prenio podatak o kojima su neki pričali) a to je da bi dno Crobexa moglo biti na 3900. Spominjala se je i granica 3850 i 3800. Evo ovih dana se tu vrtimo, a idući tjedan bi mogli konačno gore. Nemojmo zanemariti i izvješča koja bi morala uslijediti drugi tjedan jer je to zadnji rok za predaju izvješća. Sve to zajedno moglo bi biti odskočna daska za Crobex.
Uopce ne razumijem,nista vezano uz ovu temu..Vecina nas 10-tak dionica,izvrti kroz godinu dana n-puta,sumnjam da ima pre vise onih koji ju drze da se cafta god dana,ili vise.Dakako da imamo i dionica koje se kao takve,najbolje bas za tu varijant drzanja.No nikako stanje na nekakvoj tabeli ne odrazava ,moc ,znanje,niti ista drugo vezano uz snalazenje na TK:
Meni se čini da tebi nije ništa jasno ti se izgubio u vremenu i prostoru.
Ovo je igra a u svakoj igri ima i emocija.
Polako napredujem danas sam 18 i polako se spremam preuzeti vodstvo.
[lol] tonem ko kamen
al nema veze, duga je godina
Mudro zaključeno…mudro[thumbsup]
Uopce ne razumijem,nista vezano uz ovu temu..
No nikako stanje na nekakvoj tabeli ne odrazava ,moc ,znanje,niti ista drugo vezano uz snalazenje na TK:
– dobro Vam je kolega dolar napiso kako ste se izgubili u vremenu i prostoru.
– a niti nagrada od 1.000.000kn nije zanemariva.
Pozdrav !
Polako napredujem danas sam 18 i polako se spremam preuzeti vodstvo.
– kako da ne,
– ma je li Vi to ozbiljno.
Pozdrav !