Prijatelju Krpa,
Ova tvoj konstatacija je samo djelomicno tocna..Sto zanci ovome na br. 2 kad ima 5 dionica koje nisu nista pale jer ih nikome ne moze ni prodati…njega bi trebalo diskvalificirati..
– potpuno ste u pravu, te se slažem s Vašim mišljenjem.
– samo bih još nadopunila Vaš prijedlog.
– po meni bi trebalo diskvalificirati sve od rednog broja 2 do tamo negdje Agrokora koji je po meni o.k. portfelj, a to bi značilo negdje do 80-og mjesta.
Pozdrav !
…ma kakvo diskvalificiranje???
…ili se zezate…ili na vidjelo izlazi ono najlošije u ljudima…
…svim tim natjecateljima treba čestitati…ako zbog ničeg drugog…onda zbog hrabrosti…
…riskirali su da ostanu negdje na začelju…
…uostalom u trenucima krize se vidi koliko dionica vrijedi…
…nije bit u tome želi li je itko kupiti…nego žele li ju oni koji je imaju dati jeftinije…
…očigledno je da mnogi ponosni vlasnici likvidnih dionica vjeruju kako im dionica ne vrijedi toliko koliko se od nje očekuje…to se ovih dana vidi na djelu…
lijep pozdrav svima…
…ili se zezate…ili na vidjelo izlazi ono najlošije u ljudima…
…uostalom u trenucima krize se vidi koliko dionica vrijedi…
…nije bit u tome želi li je itko kupiti…nego žele li ju oni koji je imaju dati jeftinije…
…očigledno je da mnogi ponosni vlasnici likvidnih dionica vjeruju kako im dionica ne vrijedi ….
– jako dobro ste to primjetili kako na ovoj temi izlazi na vidjelo ono najlošije u meni.
– koliko dionica vrijedi,
– pa to stalno pišem na temi best buy,
– može neka nelikvidna dionica pasti 20 – 30% pa i više, ali jednostavno to prodaje neki očajnik kome trebaju novci, ali na tim cijenama se sigurno ne mogu kupiti neke značajne količine.
– suprotno od toga, ako se želi imati dosta takvih dionica potrebno je puno vremena za jeftini dokup ili ide dizanje cijene.
– a vidimo i samo kako prolazi većina dionica u kojima glavnu riječ imaju špekulanti.
Pozdrav !
etogac
Nije loše !!!!
S obzirom kakav je bio ovaj tjedan – ja zadovoljan !!!
Čestitke boljima , pozdrav lošijima !!!!
…joj…joj…kolegice ivana…kako ste žestoki…živa vatra…
…moj se post nije odnosio na vas…tek sam se malo osvrnuo na kolegu buffeta…ali ništa zlonamjerno…
…čak mu nisam ništa niti zamjerio…jer post kad pišeš…misliš jedno…a kada ga netko čita…subjektivno doživljava to što je napisano…i ako želi može ga doživiti u pozitivnom ili negativnom svjetlu…
…zato…nemojte sve postove uzimati srcu…niti reagirati odmah na svaku loptu…
…ali…kad smo već kod toga…neozbiljno je izjaviti da je tek Agrokor ok portfelj…a svi ovi koji su ispred da ne vrijede…i samim tim ja to nisam ozbiljno niti shvatio već sam doživio kao pošalicu najbolje od najboljih…
…pa stoga…Ivana…čestitke na uvjerljivom držanju prvog mjesta…
…najbolja si…
…čekaj samo da ti dođem na decimalu razlike…
…pozdrav…
Ovogodišnji rast brodara:
ATPL-R-A: 243%
JDPL-R-A: 139%
TNPL-R-A: 86%
Pa kud bi ljudi više?
A možda poludim pa potopim pola naše flote!
Zato se ne zekati sa Posejdonom.
[tongue]
Tek je treći mjesec, ima još fore
Jedina utjeha mi je, što sam malo šortao, a malo i mijenjao portfelj, pa mi pad nije toliki kao na ovim tablicama.[embarass]
gazda a zasto gore stalno stoji 28.2[huh]
Usporedba je sa krajem prosloga mjeseca, mislim da je to zanimljivije nego svaki dan…
wiking:
”
gazda a zasto gore stalno stoji 28.2[huh]
”
Usporedba je sa krajem prosloga mjeseca, mislim da je to zanimljivije nego svaki dan…
a sa cim cemo usporedjivat za 4. mj. sa nulom[lol]