TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@llllllllll
Kako da shvatim Vaš gornji post?????Oćete reći da je groma Vaš 2.nick ili????
[proud]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

danas sam popravio minus,ali janlana me sustiže..
Nadam se da će magma imati loše rezultate koji bi mogli spustiti dionicu..

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

pa sve manje ljudi gleda ovo zlo[lol] ,bravo za Zgubija on je fino napredovao[thumbsup]

Zgubi će biti prvi

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

15 133 Šangajac 31.12.2007. 10.03.08. -12,11% Najveći pad meski -149
Drž te se vi pri vrhu evo me dolazim…[smiley]

Kak se zna tko je koji redni broj da ga lakše nađem?

Tenkista, probaj sa CTRL + F

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

wiking: ” pa sve manje ljudi gleda ovo zlo[lol] ,bravo za Zgubija on je fino napredovao[thumbsup] ” A što će nam još i virtualno zlo, pored onog stvarnog.

Da se može čovjek fino pohvalit sa 28% minusa što s obzirom da su neki članovi portfelja skoro – 100 % od ATH , i nije tako loše !!

krpa:

wiking: ” pa sve manje ljudi gleda ovo zlo[lol] ,bravo za Zgubija on je fino napredovao[thumbsup] ” A što će nam još i virtualno zlo, pored onog stvarnog.

Da se može čovjek fino pohvalit sa 28% minusa što s obzirom da su neki članovi portfelja skoro – 100 % od ATH , i nije tako loše !!

jan i lana ti si nekak grdo opao,vidim da te gradjevinci ubijaju.Polako doci ce to sve na svoje mjesto

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

janlana: ” krpa: ” wiking: ” pa sve manje ljudi gleda ovo zlo[lol] ,bravo za Zgubija on je fino napredovao[thumbsup] ” A što će nam još i virtualno zlo, pored onog stvarnog. ” Da se može čovjek fino pohvalit sa 28% minusa što s obzirom da su neki članovi portfelja skoro – 100 % od ATH , i nije tako loše !! ” jan i lana ti si nekak grdo opao,vidim da te gradjevinci ubijaju.Polako doci ce to sve na svoje mjesto

Hvala kolega na podršci . Istina, moje stanje odražava trenutno stanje skoro cijelog građ.sektora na burzi .
NO NADA UMIRE ZADNJA .
Moram samo pazit da ne umrem prije nade!

stanje

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

he-he-he.danas sam 98. a sa preko -17 %..rekao bih da se pomičem prema gore kako drugi padaju…
e da je šortanja još bi u realnom trgovanju zarađivao..ovako samo tu imam neku satisfakciju

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Gledam da mi portfelj u stvarnom svijetu vise pao nego ovdje u virtualnom…
Nemam dionice u istim omjerima kao ovdje…

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Dobro je . još samo munjeviti i više ne padam !
Mislim da mogu reći : DOTAKNUO SAM DNO !!!
Od sada samo prema gore !

New Report

Close