@llllllllll
Kako da shvatim Vaš gornji post?????Oćete reći da je groma Vaš 2.nick ili????
[proud]
danas sam popravio minus,ali janlana me sustiže..
Nadam se da će magma imati loše rezultate koji bi mogli spustiti dionicu..
pa sve manje ljudi gleda ovo zlo[lol] ,bravo za Zgubija on je fino napredovao[thumbsup]
Zgubi će biti prvi
15 133 Šangajac 31.12.2007. 10.03.08. -12,11% Najveći pad meski -149
Drž te se vi pri vrhu evo me dolazim…[smiley]
Kak se zna tko je koji redni broj da ga lakše nađem?
Tenkista, probaj sa CTRL + F
wiking: ” pa sve manje ljudi gleda ovo zlo[lol] ,bravo za Zgubija on je fino napredovao[thumbsup] ” A što će nam još i virtualno zlo, pored onog stvarnog.
Da se može čovjek fino pohvalit sa 28% minusa što s obzirom da su neki članovi portfelja skoro – 100 % od ATH , i nije tako loše !!
krpa:
”
wiking: ” pa sve manje ljudi gleda ovo zlo[lol] ,bravo za Zgubija on je fino napredovao[thumbsup] ” A što će nam još i virtualno zlo, pored onog stvarnog.
”
Da se može čovjek fino pohvalit sa 28% minusa što s obzirom da su neki članovi portfelja skoro – 100 % od ATH , i nije tako loše !!
jan i lana ti si nekak grdo opao,vidim da te gradjevinci ubijaju.Polako doci ce to sve na svoje mjesto
janlana: ” krpa: ” wiking: ” pa sve manje ljudi gleda ovo zlo[lol] ,bravo za Zgubija on je fino napredovao[thumbsup] ” A što će nam još i virtualno zlo, pored onog stvarnog. ” Da se može čovjek fino pohvalit sa 28% minusa što s obzirom da su neki članovi portfelja skoro – 100 % od ATH , i nije tako loše !! ” jan i lana ti si nekak grdo opao,vidim da te gradjevinci ubijaju.Polako doci ce to sve na svoje mjesto
Hvala kolega na podršci . Istina, moje stanje odražava trenutno stanje skoro cijelog građ.sektora na burzi .
NO NADA UMIRE ZADNJA .
Moram samo pazit da ne umrem prije nade!
stanje
he-he-he.danas sam 98. a sa preko -17 %..rekao bih da se pomičem prema gore kako drugi padaju…
e da je šortanja još bi u realnom trgovanju zarađivao..ovako samo tu imam neku satisfakciju
Gledam da mi portfelj u stvarnom svijetu vise pao nego ovdje u virtualnom…
Nemam dionice u istim omjerima kao ovdje…