Ja ću ipak pričekati negdje do Božića jer smatram kako je rekao Pantera i Colina još je rano. Možda se korekcija nastavi pa …. ! ? [bye]
Daj budite ozbiljnji ko će vas za 50 kn zajebavat. ovo nije nagradna igra i nemogu svi sudjelovat samo uvaženi članovi foruma [cool]. baš će se sad netko nać ko će nas prijaviti. mislim da pravosuđe ima bitnijih problema. po tome bi onda trebalo prijaviti svakog tko se kladi u pivu za nešto. nemojte pretjerivati. meni je apsolutno svejedno da li se igra za novce ili ne ali ovo nije loša ideja. 50 kn se stavi i to još u fond koji će valjda napraviti 30-40% u sljedećoj godini i za te novce se nađemo i popijemo nešto za ovih 20% i još malo doda pobjednik ako treba i bok. to je moje razmišljanje. Pozdrav!
svaka čast.
mislim da bi najvrijednije od svih dobitaka i gubitaka na burzi slijedeče godine bilo to da se napokon probamo okupiti u što večem broju (kao što je to već netko i predložio na bjelolasici ili negdje drugdje nije bitno) i provesti jedan vikend u ugodnom druženju.
onako svi sa pločicama na prsima sa nickom he he
Dejavue, možeš i nakon određenog vremena stavit popis dionica koje su se najviše puta pojavile među previh 10, ha?[thumbsup]
možda bi to i bilo najzanimljivije, uplate na kolegu Dejavue a on po novoj godini za taj novac kupi 10 dionica koje su se najviše puta pojavile po 10% kom, te nam posta portfelj svako nekoliko, najbolje svaki dan da tema ostane živahna cijelu godinu. Zaradu od jedno 300-400% potrošimo na okupljanju negdje nasredini u , Plitvička jezera bi bilo najbolje.
slanje portfolia sada nema smisla ako počinje od 31.12., a uplate bi trebale krenit odma i transparentno da povuče više kolega za okupljanje na Plitvičkim jezerima i nije nagradna igra već skupljanje love za izlet.
—-Molim, bez loših komentara, ovo je samo dobronamjerni prijedlog
Ja bi predlozio sljedece :
Uplate na moj ziro-racun. Po uplatama cu odobravati i portfelje koji sudjeluju u igri.
Uplata sa imenom usera za koji se uplacuje je potvrda uplate_a moze i potvrda o uplati na mail.
Uplata 50 kuna recimo.
Fond nagrada 80% od uplata
50% prvi
20% drugi
10% treci
20% novaca za pehare za prva tri i dio troskova okupljanja za dodjelu?
Novac prvi radni dan uplacujem u fond koji najvise korisnika napise ispod portfelja. tamo novac stoji do kraja godine.
slazem se sa dejzavu osim sto sam za to da se skupljeni novac ubaci u neku dionicu (znam da nece to biti neke pare) recimo HDEL ili ina. ili ostavimo dejzavu-u da odluci
nisam za fondove
IGH
HT
PODR
PBZ
FNVC
VIRO
KOEI
SNHO
ERNT
JNAF
Evo i mojih većinom u portfelju manjinom nisu[thumbsup]
ATPL
INA
HT
PTKM
VLHR
ADR-P
PODR
ULPL
KOEI
ADPL
neke moram još kupit al čekam pravi signal nakon stabilizacije…[pray]
1. HT
2. ATPL
3. ATLN
4. BLJE
5. DKVS
6. IPKK
7. KOEI
8. PODR
9. DIOK
10. BZJK
VEĆI DIO U PORTFELJU, POZDRAV.[pray]
Turizam (odlican odnos P/BV, bez varanja prilikom revalorizacije materijalne imovine)
1)SUNH
2) KORF
3) ZLTR
4) ARNT
Industrija: (fundamentalno podcijenjene u odnsou na ostatak dionica u RH)
5) HT
6) INA
Hrana: (do kraja godine slijedi povecanje cijena hrane barem 6%)
7) PODR
8) BELJ
9)KRAS
Drasticno precijenjene: IGH, DLKV, INGR, ATPL, ULPL,
Buffet, fali vam 10 a dionica
Evo…dosadasnje prijave su iznjedrile ovo
Citam vase postove…kao i svugdje u zivotu…puno ljudi, puno cudi…
Do sada se prijavilo 40 portfeljasa…
Vidim da se dio slaze sa mojim prijedlogom, dio ne.
Htio sam fond, a ne dionice zato jer neke ne mozes kupiti sa novcima koje bi sakupili, dok udjele u fondu vrlo lako. Ne zelim postavljati pravila uplata i naplata, jer nisam ovdje organizator nicega, vec jednaki medju vama…igrat cu se kao i vi…
Glavni motiv mi je igra…svima nam je…pa neka onda i ostane igra..sakupljanje i verificiranje portfelja ce biti strasno komplicirano sa uplatama…ili meni ili Vjeki ili nekom trecem…
Ipak je prestiz najveca nagrada…zar ne 😉
Zato, ajmo se igrati, a u sijecnju sljedece godine i sastati negdje…cestitati najboljima i barem ih pocastiti…a to mozemo napraviti i za pobjednika 2007.