TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo i danasnje tablice

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

99 mjesta up. Još 2 dana tako i ja zadovoljan![thumbsup]

danas nakon tehnike sigurno samopet zadnji [thumbsup]
a još kada konzum rukne !

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

GANGA: ” Pitanjce…koliko bi vas uložilo i stvarne novce ….i u kolikim iznosima ….u “portfelje” koji su izabrani….ovo mi sve izgleda samo kao bezvezna igra za odrasle….[rolleyes][rolleyes][smiley] ” Kolega gdje vi živite ???? Baš ste me razočarali ! Kod nas svaki ” Balavac ” od čače može dobiti ” Auto ” vrijedan 100.000- kuna , da se ” ubije ” ili da ubije drugoga , a Vi ovdje sumnjate da svaki od poštovanih ” virtualnih ” kolega posjeduje takav ” portelj ” ! Kako ste vidjeli svi ” gube ” pa i največi ” gurui “- Crobex i to je najgore što im se može dogoditi ![smiley][smiley]

Najmanje 80.000- ljudi kupi godišnje ” auto ” vrijednosti 100.000- kuna ! U trenutku kada su izašli iz ” Autosalona ” izgubili su najmanje 10 % !
Kada 80.000- bude kupovalo godišne dionice u tom iznosu , moći će mo reći da nismo više ” primitivno potrošačko društvo ” , te neće biti čudno dali 400- ljudi ima isti taj iznos u dionicama ![smiley][smiley]

Uh, pa dobar sam, EKOM rastura…[tongue]

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

najnovije

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Nije loše !! Za sada u prvih 15 !!!
Pozdrav kolegi coyote.sk !!! Veljača je prošla , a opet si lošiji!!!
[lol] [lol] [lol]

Proglašavam Ivanu7 plincezom mjeseca,
– zbog uvjerljivo osvojenoga prvoga mjesta u mjesecu veljači.
– veljača je mjesec maškara i karnevala, i neka sam bar ja osvojila jednu titulu, osim one miss u svome selu.
– jedino što ovdje nije lijepo kako se prvo mjesto osvojilo i sa znatnim minusom.
– ali ni titula plinceze mjeseca nije za baciti.
Pozdrav, s vrha se ipak vidi najbolje !

Zašto mene nema na popisu najuspješnijih.
Na vrijeme sam se prijavio.

[angry]

Kad prodreš plitko, na jakom si terenu

U ovim teskim vremenima biti u drustvu TOP 10….. Nije lose…..

Nije loše !! Za sada u prvih 15 !!!
Pozdrav kolegi coyote.sk !!! Veljača je prošla , a opet si lošiji!!!
[lol] [lol] [lol]

…koji si ti srečković…ne mogu vjerovati…od početka sam ispred tebe…i uvijek u zadnjim danima mjeseca me prestigneš za dlaku…[lol] [lol] [lol]
…cuga je opet tvoja…nadam se da ćemo uspjeti uskladiti termine…pa se vidimo…

Pitanje za DEJAVUE-a:

daj mi molim te reci…da li je problem iz tablica izračunati prosječnu poziciju svakog natjecatelja…mislim da bi bio zanimljiv i taj podatak…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

A gdje su čestitke plincezi mjeseca ?

– pogledajte tablicu koji vodi moj omraženi lik Cartman na Mojnovac.
– što reći, pa bolja sam od njihove Lige Prvaka 300%.
– jeste li barem ponosni što imate najuspješniju predsatavnicu u cijeloj državi na svojoj tablici.
Pozdrav !

New Report

Close