TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sve više smanjujem razmak u odnosu na zadnjeg. Ne dobro.[angry]

Iz nekog razloga ova zadnja tablica mi se ne otvara… piše samo promet i crobex. Prozorčić mi nešto tumači da je security level previsok (do sada je isti otvarao !?) i nešto da “macros have not digitally signed” !? Nemam pojma o čemu se tu radi a na “help” se otvara cijeli tečaj za informatičare. Ako me netko može pojednostavljeno podučiti, valjda nisam ni jedini koji to ne kuži ? Unaprijed hvala za tumačenje. ( Windows, naravno.)

tools/macro/security prebaci na medium i prilikom otvaranja “enable macros”

Heaven or Las Vegas

Čestitke kolegici ivana7.

Svima se zahvaljujem na čestitkama.

– samo primjećujem kako je i slabi interes za gledanje ovih minusa.
– prijedlog za gospodina Dejavuea, malo ima klikanja za dokument u privitku, ipak je tu cca 400 natjecatelja plus ostali posjetitelji,
– čekaj 1.000 klikova na tablici, pa tek onda postaj novu tablicu.
– a onda ću sigurno i ja biti duže na prvom mjestu.
– najdraže mi je što tučem svu ligu prvaka na Moj novac bar za duplo.

– za ovu igru sam birala dionice koje nisu baloni,
– ovo je jedan portfelj koji je biran za gornji dio tabele, ali nikako za prvo mjesto.
– i uvjerena sam kako se s ovakvim tipom portfelja sigurno ne može pobijediti na kraju godine.
– o pobjedniku će odlučiti nelikvidne dionice koje će i najviše narasti.
– prvo mjesto je i mene iznenadilo, ali sam od početka skoro stalno u prvih deset.
– nažalost u portfelju imam i dionice HT (koji će pasti nakon dividende) i INA, a te dionice će prodavati BF, tako da će opet dodatno pasti, plus radnici na obje.
– ali po ovim cijenama HT i INA su sigurno dugoročno odlične investicije, ali za ovu godinu nisu.
– ja sam se osobno najviše nakrcala HT-a,
– danas ćemo vidjeti jesam li i u stvarnom portfelju pogodila.
– HT sam najviše kupovala na samome dnu, čisto slučajno pogodila bio mi stvarno jeftin.
– Ivek je pisao, prodao dionice novac u banku.
– ja sam full u dionicama, ali po meni je ipak bolje ubaciti novce u HT nego u banku,
– jer tko sada kupi HT on će za cca nešto više od godinu dana ima dvije dividende koje će biti cca kamate na oroćenje u banci,
– u banci se za godinu dana dobije samo jedna kta, a tu će biti dvije.
– zato sam i pisala, i Ivek u kešu i ja u dionicama oboje zarađujemo.

– ali, podjelom dividende, i BF, HT i INA sigurno padaju (plus radničke dionice).
– evo puno toga sam napisala, pa neka svak promisli za sebe što mu je najbolje.
– po meni će tržište i dalje biti nestabilno.
– ali tko zna ima puno jako lijepih prilika za zaraditi, a vjerujem kako će biti i puno ljepših.
– najviše bi se radovala HT na 200,
– ja i dalje svaki dan po malo kupujem HT,
– kupovala sam ga puno ispod 288kn, pa na 302, 306, 307, jučer na 310,xx , i sada još imam dva nerealizirana naloga za kupnju, jedan je za danas u prvih pet naloga.

Pozdrav, s vrha se vidi najljepše !!!!!!!

ivana nije lose

nažalost u portfelju imam i dionice HT (koji će pasti nakon dividende) i INA, a te dionice će prodavati BF, tako da će opet dodatno pasti, plus radnici na obje.
– ali po ovim cijenama HT i INA su sigurno dugoročno odlične investicije, ali za ovu godinu nisu.
– ja sam se osobno najviše nakrcala HT-a,
– HT sam najviše kupovala na samome dnu, čisto slučajno pogodila bio mi stvarno jeftin.
– ja sam full u dionicama, ali po meni je ipak bolje ubaciti novce u HT nego u banku,
– jer tko sada kupi HT on će za cca nešto više od godinu dana ima dvije dividende koje će biti cca kamate na oroćenje u banci,
– ali, podjelom dividende, i BF, HT i INA sigurno padaju (plus radničke dionice).
– ali tko zna ima puno jako lijepih prilika za zaraditi, a vjerujem kako će biti i puno ljepših.
– najviše bi se radovala HT na 200,
– ja i dalje svaki dan po malo kupujem HT,
– kupovala sam ga puno ispod 288kn, pa na 302, 306, 307, jučer na 310,xx , i sada još imam dva nerealizirana naloga za kupnju, jedan je za danas u prvih pet naloga.

Mislim kolegice da je poenta vašeg pisanja bilo nešto naglasiti pa si to od od 27 rečenica ispisanih naglasila u njig 27, mislim da nije slučajno.
Kako stalno pratim Vaše pisanje koje ujedno i cijenim našao sam za shodno da ovo komentiram jer nije baš uobičajeno da se želi u jednom postu naglasiti u desetak navrata kako će HT padati u budućnosti a sa njom još neke dionice.
Puno bi bitnije za mene a vjerujem i za ostale kolege ili većinu njih da pročitauju od Vas što su to lijepe prilike na tržištu i gdje bi se moglo dobor zaraditi.
Čerstitam na čelnoj poziciji i nastavite pisati!
[smiley]

dan je pametniji od noći

Pitanjce…koliko bi vas uložilo i stvarne novce ….i u kolikim iznosima ….u “portfelje” koji su izabrani….ovo mi sve izgleda samo kao bezvezna igra za odrasle….[rolleyes][rolleyes][smiley]

Ne znam za druge ali ja sam imao svih 10, neke i godinama, tek jednu sam ovih dana prodao da kupim drugu. Trenutno sam dakle “stvarnim novcem” u 9 od 10 takmičarskih, u ovoj godini u debelom minusu ali ukupno ipak u dobrom plusu.

[color=black][/color]

Probijen kanal,i pojavila se formacija uzlaznog trokuta.

SAM PROTIV SVIH

na začelju kolone TOP 10 , imam 20 najlikvidnijih dionica zagrebačke burze.
Iako nisu sve pobrojane , od HT-a imam cca na današnji dan 5000 komada.
Zadovoljna sam i ne razmišljam o logici ulaganja ….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Pitanjce…koliko bi vas uložilo i stvarne novce ….i u kolikim iznosima ….u “portfelje” koji su izabrani….ovo mi sve izgleda samo kao bezvezna igra za odrasle….[rolleyes][rolleyes][smiley]

Kolega gdje vi živite ????
Baš ste me razočarali ! Kod nas svaki ” Balavac ” od čače može dobiti ” Auto ” vrijedan 100.000- kuna , da se ” ubije ” ili da ubije drugoga , a Vi ovdje sumnjate da svaki do poštovanih ” virtualnih ” kolega posjeduje takav ” portelj ” !
Kako ste vidjeli svi ” gube ” pa i največi ” gurui “- Crobex i to je najgore što im se može dogoditi ![smiley][smiley]

na začelju kolone TOP 10 , imam 20 najlikvidnijih dionica zagrebačke burze. Iako nisu sve pobrojane , od HT-a imam cca na današnji dan 5000 komada. Zadovoljna sam i ne razmišljam o logici ulaganja ….

bravo i da imaš od svih ostalih 19 samo po jednu!! samo da se ne hvalimo[cool]

Kad će tablica?

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close