TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo tablice

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

opa, napredovao sam danas za točno 127 mjesta a ironija je da sam svega još oko 18 % u minusu sa virtualnim porfeljem
[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Jedva čekam tablicu samo da vidim Zgubijev uzlet zbog ULPL! Živio!

Zivio Zgubi i nek me prestigne danas,inace kad ce tablica[lol]

JEEEEEEEEEEEEEEEEE nisam zadnjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hvala,hvala[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Bravo za sportski duh, lova će ionako s vremenom kapati, još par ovakvih dana pa će prvi sretnik u + .

[color=black][/color]

Trebat ce cestitati onome tko prvi dodje u plus[thumbsup]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Opa, napredak za 112 mjesta, još SAMO 16% u minusu! [thumbsup]

z……me kaba[cool]

dan je pametniji od noći

z……me kaba[cool]

Mene Kaba, Jdos i Atln. Danas i nije neki dan za moj portfelj. Ima i pluseva ali ću sigurno nazadovati.[cool]

toka:

z……me kaba[cool]

Mene Kaba, Jdos i Atln. Danas i nije neki dan za moj portfelj. Ima i pluseva ali ću sigurno nazadovati.[cool]

Dodao se i EIG s 10% minusa.[shocked][shocked][shocked]

tablica

Gospodin Dejavue se trudi, svaki dan imamo i tablicu, ali jako je malo komentara i zezancije.
– evo što sam sve ja vidjela na tablici.
– Gospodin Znanac je na prinosu 6.66, rađe biti na mjestu Zgubidana nego na tome broju, to je ujedno i zbroj brojeva na ruletu.
– koji je sada ovaj Karoje koji se je ugurao ispred mene.
– znala sam još jučer kako će danas biti nešto čudnoga čim je bio ispred mene neki neuro…
– zato sam se prekjučer lijepo osjećala jer je poviše mene bilo samo nebo.
Pozdrav !

Trend se krasno okrenuo a svi još u nevjerici… sad smo negdje na veljači od lani.
Trebat će dugo da dođemo na 02. siječnja 2008 kad je igra započela.[undecid]

[color=black][/color]

New Report

Close