Najbolje prolaze oni kojima su dionice nelikvidne ili slabo likvidne a svi oni koji su odabrali dionice sa kojima se trguje drže fenjer.
Najbolje prolaze oni kojima su dionice nelikvidne ili slabo likvidne a svi oni koji su odabrali dionice sa kojima se trguje drže fenjer.
popadale su moje slabo likvidne ko kruške. Kako pale , tako će se i dići. Brine me to što je samo jedan fond slabiji od mene. Međutim oni ne trguju samo u ovom ćumezu od Hrvatske kao ja pa im onda nije ni teško napraviti bolji prinos. Jer mi imamo najveći pad u svijetu ove godine. Ako netko zna državu koja ima veći pad neka da link. Purko danas u intervjuu kaže da smo mi dobro prošli spram svijeta. Koje laži![undecid]
Mislim da bi trebalo otvorit novu igru i tablicu – pogađanje Crobexa zadnji dan u mjesecu
Igralo bi se svaki mjesec ispočetka [lol]
to bi bio i lakmus koliko je optimista a koliko pesimista na forumu [lol]
…ajme…
…al’ je agrokor frknuo…
…definitivno nakon ovoga ne mogu reći da sam loš…
Skoro svi u dvoznamenkastom minusu.. najgore su prošle likvidne dionice zasad a slažem se sa pretpostavkom da nelikvidne se dobro drže…
primjetio sam da mi se pozicija pomiće paralelno cijeni HT-a, + – 10 kuna…..sad će HT na 400 kuna[smiley]
Haha mic po mic i idem prema vrhu! Kakva igra! Padam sve dubje u minus a ipak idem prema vrhu tablice![shocked][shocked][shocked]
Skoro svi u dvoznamenkastom minusu.. najgore su prošle likvidne dionice zasad a slažem se sa pretpostavkom da nelikvidne se dobro drže…
Da, dobro se drže, ali samo zato jer kod njih skoro da ni nema kupnje, pa se ne može opaliti po kupnji i srušiti ih 30-40% [lol]
50 lav:
”
Skoro svi u dvoznamenkastom minusu.. najgore su prošle likvidne dionice zasad a slažem se sa pretpostavkom da nelikvidne se dobro drže… ”
Da, dobro se drže, ali samo zato jer kod njih skoro da ni nema kupnje, pa se ne može opaliti po kupnji i srušiti ih 30-40% [lol]
Sorry ali neznam gdje vi svi živite. Nelikvidne su popadale i 50- 80%.
basch…pa sto mi onda srusilo prosli tjedan u jednom danu MMBA 18%, a u cetvrtak BDMR 25% ?
Netko je neoprezno digao nalog na kupnji malo gore i time smanjio spread između K i P na manje od 30%, pa ga je prodavatelj (koji je čekao u busiji) odmah raketirao. Hebiga, kupac se trebao držati na sigurnih 50% udaljenosti od 1. prodaje [lol]
hvala kolega,ja jopet pao a vidim da Vipy uskoro preuzima cast od Zgubija
Sva sreca da mc2 igra; inace [lol]