TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A jel znate zašto Bubašpara nije dao svoj portfelj za igru prvih 10.
Karoje

– a vidiš ja ga tražila i nikad ga nisam pronašla.
– pretpostavljam kako nije dao svoj portfelj za igru jedino zato kako ne bi našem dragom Zgubiju preuzeo mjesto na začelju.
– a jedno takvo mijesto sigurno ne bi bilo dobro u svrhu epp propagande pitanja novca za sastavljanje portfelja.
[lol] [lol] [lol]
Pozdrav !

Čekam samo da Crobex bude zadnji, jer to i zaslužuje da bude iza svih nas.[proud]

Knjige i kava

Jel tko primjetio da karoje liči na onog fesn gurua s nove tv?[lol] [lol] [lol]

karoje:

A jel znate zašto Bubašpara nije dao svoj portfelj za igru prvih 10.
Karoje

– a vidiš ja ga tražila i nikad ga nisam pronašla.
– pretpostavljam kako nije dao svoj portfelj za igru jedino zato kako ne bi našem dragom Zgubiju preuzeo mjesto na začelju.
– a jedno takvo mijesto sigurno ne bi bilo dobro u svrhu epp propagande pitanja novca za sastavljanje portfelja.
[lol] [lol] [lol]
Pozdrav !

Bubaspara shorta. I za ocekivat je da ce dionice koje on izabere (shorta) najvise past. To je dobro za njega.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ma jexem mu mat.. uvjek sam zadnji[angry]

…hajde priznaj…jel’ se ti s nekim takmičiš za to zadnje mjesto…?

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

Danas bi Agrokorovci mogli debelo pasti

zgubidan10:

Ma jexem mu mat.. uvjek sam zadnji[angry]

…hajde priznaj…jel’ se ti s nekim takmičiš za to zadnje mjesto…?

He he jedino se tjesim da sam u stvarnosti 50% bolji ,takmicim se sa Zgubijem [rolleyes]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Nakon potopa Todexa biti će zanimljiva tablica danas

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Nakon potopa Todexa biti će zanimljiva tablica danas

Za sad je znanac prvi[proud]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Znanac prvi, Karoje drugi, a Bubašpara treći, koja koincidencija??
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Znanac prvi, Karoje drugi, a Bubašpara treći, koja koincidencija??
[lol]

Kolega febo, znam da ste Vi ljubitelj lika i djela Bubašpare, možda i Karoja ali koliko znam Bubašpara nije prijevio portfelj za igru prvih 10.

Pozdrav

Cestitke kolega, bolje najmanje pasti, kad se vec ne moze najvise rasti[thumbsup]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

New Report

Close