Evo, i ja se bilježim sa štovanjem za 2008. Prošle godine nisam sudjelovao, no ove (2008.) bih volio!
Za kolegu Dejavua: Možda da se uplate vrše na račun svima simpatičnog Vjeke?!
I jedno pitanje, koji je zadnji dan za izradu portfolija?
Dejavue, možeš i nakon određenog vremena stavit popis dionica koje su se najviše puta pojavile među previh 10, ha?[thumbsup]
Ja predlažem da se klonite novaca i novčanih nagrada, jer to nema smisla niti je zakonito jer to bi onda bila nagradna igra a za to postoje zakoni. Neka bude kao i ove godine, tako je najpravednije. Novce bolje darujte u humanitarne svrhe
Nije neka lova tako da se neisplati zezati s ovime, (ako se dogovorite upadam) ali radije se nađemo nakon nagradne igre na cugi.
Evo i ja ću se ubacit te prijavljujem svojih TOP 10
1) DLKV
2) HT
3) KOEI
4) KODT-P
5) PTKM
6) MDKA
7) VART-R-1
8) DIOK
9) ULPL
10) IGH
1. DDJH-R-A
2. DLKV-R-A
3. INA-R-A
4. KOEI-R-A
5. DIOK-R-A
6. TISK-R-A
7. MAIS-R-A
8. BLJE-R-A
9. PBZ-R-A
10. LKRI-R-A[pray]
Ja bas volim nelikvidne dionice, ne kažem da me ponekad nije frka, ali imam snage i znanja za takvu igru.
Evo mojih favorita, doduše samo tri:
1. MRSK
2. DIOK
3. LURA
Većina škvadre pojma nema o Maraski, ali ja imam[tongue]
Dioki je potencijal do beskraja, ali traži dosta strpljenja
Lura je podcijenjena, ali svakako jedna od najmodernijih i najbolje organiziranih kompanija u RH, a sada k tome još Laktalis. Čovječe, gdje će nam biti kraj….?
Blago meni, bit će “kreme” za ruke…
[kiss]
Ja ću sudjelovati jedino ako ne bude petljanja sa lovom, nije da nema 50 ili 500 kuna nego gdje je lova tu je puno problema, da ih ne nabrajam
Pozz
1.TISAK-R-A
2.MLINAR-R-A
3.ATPL-R-A
4.LEDO-R-A
za sada, vidjet cemo dalje!! ostalih 6 stizu do nove god
Ja bi predlozio sljedece : Uplate na moj ziro-racun. Po uplatama cu odobravati i portfelje koji sudjeluju u igri. Uplata sa imenom usera za koji se uplacuje je potvrda uplate_a moze i potvrda o uplati na mail. Uplata 50 kuna recimo. Fond nagrada 80% od uplata 50% prvi 20% drugi 10% treci 20% novaca za pehare za prva tri i dio troskova okupljanja za dodjelu? Novac prvi radni dan uplacujem u fond koji najvise korisnika napise ispod portfelja. tamo novac stoji do kraja godine.
A kako bi bilo, da bi sa tim novcem kupili one dionice, za koje če najviše forumaša reči da če narasti umjesto uplate u fond?! A za uplate sam za Dejavue račun, a možda i koju dionicu za njegov trud, jer on to radi več jednu godinu, a i nova mu se smiješi, tako da ima nešto i on on toga?![wink] U ova vremena više ništa nije besplatno[thumbsup]
Umjesto novca ja bi kolegu Dejavue nagradio sa nekim poklonom, nešto od informatičke opreme a ne nikako novcem.