..kandidiraj se za upravitelja Aureus Equity fonda
[wink][lol]
Vidim da sam vodeći i da ću vjerovatno još dugo ostati.
Ulažite u znanje !
S poštovanjem
Karoje
Na slijedećim izborima ja glasam za Karoja
[thumbsup][lol]
Nije mi drago da vi koji ste otvorili Bubašpara funclub niste posvetili i meni malo pažnje.
Bubašpara je iskusan igrač ( šortaš ) ali ja sam zakon za DCM.
S poštovanjem
Karoje
razmišljao sam o tome ali bojim se da Vjeko ne bi bio blagonaklon, nego ajde da nam se pridružite
na Bubašparinom topicu. Bit ćete kao admiral i viceadmiral Vi i Bubašpara.
Bubašpara nam je nešto slabo objasnio DCM metodu.
[smiley]
Naravno kad je NE ZNA OBJASNITI !!!
Ponavljam da je on šortaš !
S poštovanjem
Karoje
razmišljao sam o tome ali bojim se da Vjeko ne bi bio blagonaklon, nego ajde da nam se pridružite na Bubašparinom topicu. Bit ćete kao admiral i viceadmiral Vi i Bubašpara. Bubašpara nam je nešto slabo objasnio DCM metodu. [smiley]
A ovo je ono o čemu pričam kad je Bubašpara otvorio topic Bubašpara – Q & A. Će sad svaki korisnik otvarati si zasebnu temu kojom veliča sebe? No hard feelings, ali nitko od nas ne bi smio biti toliko samodopadan, da ne kažem ohol. SLobodno vi raspravljajte na Bubašparin Fun club o svim postojećim metodama , ali onda se dogovorite kako ćemo ga skupno zvati da se sad nitko ne osjeti uvrijeđenim
pa dobro, onda dođi pa nam objasni, jel moramo slati pozivnicu?
Bubašparin fun club treba zatvoriti.
A jel znate zašto Bubašpara nije dao svoj portfelj za igru prvih 10.
Pa on u danu promjeni cijeli portfelj. Najbolji šortaš ovih krajeva.
Još da malo više ulaže u znanje.
S poštovanjem
Karoje
Vjeko,
nek ostane Bubašparin club ak se mene pita, a Karoje ionako voli šarati po raznim temama pa nek slobodno svrati i do Bubašpare, njih dvojica ionako su povezani ko dva lončića
[smiley]
Nije mi drago da vi koji ste otvorili Bubašpara funclub niste posvetili i meni malo pažnje. Bubašpara je iskusan igrač ( šortaš ) ali ja sam zakon za DCM. S poštovanjem Karoje
Dragi Karoje,
Ako ste primijetili, Vi ste meni ono sto je Bubaspara Febi.
Ja bih zelio nauciti DCM metodu ali me plase brojke do kojih se dolazi tom procjenom.
Ja cu pitati Karoja za savjete u BSFC.
Sa stovanjem
sakai