TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja je otvorim bez problema[undecid] a inače i bolje da ne gledam[wink]

[emo_cool]

Kladim se da danas barem dvoje takmičara izlaze iz minusa ? Karoje ili karonije ?

Sorry, bijah preoptimističan, možda sutra. Kad objave za Migros onda bu ih i više od dvoje.

Tablica se sada otvara super, excel je zakon a ne ono smeće od Zip-Rar.

[color=black][/color]

SIMPSON: ” Kladim se da danas barem dvoje takmičara izlaze iz minusa ? Karoje ili karonije ? ” Sorry, bijah preoptimističan, možda sutra. Kad objave za Migros onda bu ih i više od dvoje. Tablica se sada otvara super, excel je zakon a ne ono smeće od Zip-Rar.

Kolega kad usporedjujete Zip i Rar sa Excelom, to vam je ko da usporedjujete gradjevinare i bankare [wink]
tj. dva razlicita sektora.

Kad će tablica?

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

sadaaaaa[lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Nemogu je nikako otvoriti nešto mi komp. šteka da mi je bar znati koje sam mjesto i jesam li bolji od Zgubidana

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

zgubi zadnji[cry][cry][cry]-389
čaruga—363

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Nemogu je nikako otvoriti nešto mi komp. šteka da mi je bar znati koje sam mjesto i jesam li bolji od Zgubidana

Ti si 363,a Zgubi zadnji

zgubi zadnji[cry][cry][cry]-389 čaruga—363

Hvala Mravak koliko sam u minusu ko je prvi jel Karoje?

fakat paradoks…u stvarnom zivotu me poklopi, a u igri me time ruinira sa -33,27% bdmr.

Ma jexem mu mat.. uvjek sam zadnji[angry]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Ma jexem mu mat.. uvjek sam zadnji[angry]

i to treba znat
[wink][smiley][lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close