Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Kladim se da danas barem dvoje takmičara izlaze iz minusa ? Karoje ili karonije ?
Sorry, bijah preoptimističan, možda sutra. Kad objave za Migros onda bu ih i više od dvoje.
Tablica se sada otvara super, excel je zakon a ne ono smeće od Zip-Rar.
[color=black][/color]
SIMPSON: ” Kladim se da danas barem dvoje takmičara izlaze iz minusa ? Karoje ili karonije ? ” Sorry, bijah preoptimističan, možda sutra. Kad objave za Migros onda bu ih i više od dvoje. Tablica se sada otvara super, excel je zakon a ne ono smeće od Zip-Rar.
Kolega kad usporedjujete Zip i Rar sa Excelom, to vam je ko da usporedjujete gradjevinare i bankare [wink]
tj. dva razlicita sektora.
Kad će tablica?
PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________
sadaaaaa[lol]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
Nemogu je nikako otvoriti nešto mi komp. šteka da mi je bar znati koje sam mjesto i jesam li bolji od Zgubidana
PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________
zgubi zadnji[cry][cry][cry]-389
čaruga—363
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
Nemogu je nikako otvoriti nešto mi komp. šteka da mi je bar znati koje sam mjesto i jesam li bolji od Zgubidana
Ti si 363,a Zgubi zadnji
zgubi zadnji[cry][cry][cry]-389 čaruga—363
Hvala Mravak koliko sam u minusu ko je prvi jel Karoje?
Ma jexem mu mat.. uvjek sam zadnji[angry]
i to treba znat
[wink][smiley][lol]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k