TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tip top: ” tenkista: ” Ajmo novu igru. Tko zadnji napravi samoubojstvo taj je pobjednik! Naravno, šalim se. Ljudi treći puta pušim stan. prvi puta me zeznula firma, druga puta obitelj i sad 3. puta sam ga spušio na burzi. Međutim svako zlo za neko dobro. Dok ostanem bez novca više se neću mučiti za internetom. Sjedit ću u dvorištu, sunčati se jesti i spavati. Bit će valjda neka socijalna pomoć. Bit ću malo čudan ljudima ali sam im i sad pa neće biti razlike. Zdrvalje je važno, fućkaš novce. No, iskreno se nadam da ćemo doći na stare razine, ako ne prije barem do kraja godine. kako koja dionica poraste tako ću je prodati da imam za skroman život i to je to. Ali kad bi sad prodao umrla bi mi i posljednja nada. ovako, dok si u dionicama imaš se i čemu nadati. ” Kolega tenkista se “ZAIGRAO!” Možda indiskretno i neumjesno pitanje ali kako ste sami rekli da ste popušili stan na burzi da li je to STVARNO ISTINA?[cry] ” Pa istopio mi se skoro cijeli dobitak od prošle godine i to u vrijednosti blizu jednog jednosobnog stana. Svoje novce nisam izgubio ali da za ovo kupim stan što imam u dionicama onda nebi imao za dionice. U 10. mjesecu da sam prodao to bi bilo to. Ali evo danas je već bolje. Može tabela !

dobro još malo pa će ti gubitak pasti tek na garsonijeru a kad padne otprilike na razinu nove toyote avensis onda je vrijeme da otvoriš šampanjac.

[lol] [wink]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

” dobro još malo pa će ti gubitak pasti tek na garsonijeru a kad padne otprilike na razinu nove toyote avensis onda je vrijeme da otvoriš šampanjac. [lol] [wink]
[/quote]

Ja ga vrednujem po klasi Mercedesa ( C, E ili čak S)
Kladim se da danas barem dvoje takmičara izlaze iz minusa ? Karoje ili karonije ?

[color=black][/color]

ja bih se htio resetirati s jučerašnjim datumom, ako nitko nema ništa protiv [undecid]

Čuvajte se poduzaća na čijem su čelu SVETE KRAVE. SVETE KRAVE ne vole promjene: one vole da se posao odvija kako se uvijek odvijao i često su slijepe u krizi. T. E. Deal & A. A. Kennedy

Može netko tabelu’ Hvala!

evo odmah:

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

evo odmah:

To je neka šala ili ?

na 4300 sve prodajem...

ide, ide

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

” dobro još malo pa će ti gubitak pasti tek na garsonijeru a kad padne otprilike na razinu nove toyote avensis onda je vrijeme da otvoriš šampanjac. [lol] [wink]

Ja ga vrednujem po klasi Mercedesa ( C, E ili čak S)
Kladim se da danas barem dvoje takmičara izlaze iz minusa ? Karoje ili karonije ?

meni visi mazda 6 nova [lol]

baš me zanima koliko će investitora biti u pozitivi na kraju tjedna?! Nadam se da će sutra biti nekoliko…
Trend jedan zaustavljen sa stilom… [wink]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

50,

Trend jedan zaustavljen sa stilom… [wink]

Da netko je iščupao ručnu.[lol]

Da sam barem Cror stavio na listu umjesto Dlkv ili PBZ-a, bio bih za 100 mjesta bolji. Ali lako je biti general poslije bitke i znati da je cror bolja dionica od DLKV i PBZ-a.[undecid]

U zadnje vrijeme nemogu nikako otvoriti tablicu ima li još netko problema s tim?

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close