TOP 10 – 2008.

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska TOP 10 – 2008.

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

katastrofa,presisao me Crobex a jos malo i Zgubi ce me zgaziti[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Ajmo novu igru. Tko zadnji napravi samoubojstvo taj je pobjednik!
Naravno, šalim se. Ljudi treći puta pušim stan. prvi puta me zeznula firma, druga puta obitelj i sad 3. puta sam ga spušio na burzi.
Međutim svako zlo za neko dobro.
Dok ostanem bez novca više se neću mučiti za internetom. Sjedit ću u dvorištu, sunčati se jesti i spavati. Bit će valjda neka socijalna pomoć.
Bit ću malo čudan ljudima ali sam im i sad pa neće biti razlike. Zdrvalje je važno, fućkaš novce. No, iskreno se nadam da ćemo doći na stare razine, ako ne prije barem do kraja godine. kako koja dionica poraste tako ću je prodati da imam za skroman život i to je to.
Ali kad bi sad prodao umrla bi mi i posljednja nada. ovako, dok si u dionicama imaš se i čemu nadati.

Ajmo novu igru. Tko zadnji napravi samoubojstvo taj je pobjednik!
Naravno, šalim se. Ljudi treći puta pušim stan. prvi puta me zeznula firma, druga puta obitelj i sad 3. puta sam ga spušio na burzi.
Međutim svako zlo za neko dobro.
Dok ostanem bez novca više se neću mučiti za internetom. Sjedit ću u dvorištu, sunčati se jesti i spavati. Bit će valjda neka socijalna pomoć.
Bit ću malo čudan ljudima ali sam im i sad pa neće biti razlike. Zdrvalje je važno, fućkaš novce. No, iskreno se nadam da ćemo doći na stare razine, ako ne prije barem do kraja godine. kako koja dionica poraste tako ću je prodati da imam za skroman život i to je to.
Ali kad bi sad prodao umrla bi mi i posljednja nada. ovako, dok si u dionicama imaš se i čemu nadati.

Dobar si ![thumbsup]

na 4300 sve prodajem...

Ma vidi ovo ,nisam zadnji…Nema beda bit cu sutra[lol] [lol] [lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Samo Karoje bolji od Todexa [proud]

pa Karoje je Borislav Škegro by himself, kak vam to već jednom nije jasno

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Prošla godina je bila godina natjecanja tko će završiti u najvećem plusu a ove će kako je krenulo biti natjecanja tko će završiti u najmanjem minusu…hehe [lol]

.Uspjeh nije cilj, već sredstvo da se teži još višemu.

Dok ostanem bez novca više se neću mučiti za internetom. Sjedit ću u dvorištu, sunčati se jesti i spavati. Bit

A ulazes na burzu da zaradis da bi mogao sjediti u dvorištu, sunčati se jesti i spavati.[lol]

Ajmo novu igru. Tko zadnji napravi samoubojstvo taj je pobjednik! Naravno, šalim se. Ljudi treći puta pušim stan. prvi puta me zeznula firma, druga puta obitelj i sad 3. puta sam ga spušio na burzi. Međutim svako zlo za neko dobro. Dok ostanem bez novca više se neću mučiti za internetom.
Sjedit ću u dvorištu, sunčati se jesti i spavati.
Bit će valjda neka socijalna pomoć. Bit ću malo čudan ljudima ali sam im i sad pa neće biti razlike. Zdrvalje je važno, fućkaš novce. No, iskreno se nadam da ćemo doći na stare razine, ako ne prije barem do kraja godine. kako koja dionica poraste tako ću je prodati da imam za skroman život i to je to. Ali kad bi sad prodao umrla bi mi i posljednja nada. ovako, dok si u dionicama imaš se i čemu nadati.

Tenkista, zašto brineš?
Zašto želiš zaraditi na burzi? Da ne moraš raditi, već samo odmarati, jesti i spavati?

Evo, ovako ćeš sve to puno brže ostvariti![cool]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Ajmo novu igru. Tko zadnji napravi samoubojstvo taj je pobjednik! Naravno, šalim se. Ljudi treći puta pušim stan. prvi puta me zeznula firma, druga puta obitelj i sad 3. puta sam ga spušio na burzi. Međutim svako zlo za neko dobro. Dok ostanem bez novca više se neću mučiti za internetom. Sjedit ću u dvorištu, sunčati se jesti i spavati. Bit će valjda neka socijalna pomoć. Bit ću malo čudan ljudima ali sam im i sad pa neće biti razlike. Zdrvalje je važno, fućkaš novce. No, iskreno se nadam da ćemo doći na stare razine, ako ne prije barem do kraja godine. kako koja dionica poraste tako ću je prodati da imam za skroman život i to je to. Ali kad bi sad prodao umrla bi mi i posljednja nada. ovako, dok si u dionicama imaš se i čemu nadati.

Kolega tenkista se “ZAIGRAO!”
Možda indiskretno i neumjesno pitanje ali kako ste sami rekli da ste popušili stan na burzi da li je to STVARNO ISTINA?[cry]

tenkista:

Dok ostanem bez novca više se neću mučiti za internetom. Sjedit ću u dvorištu, sunčati se jesti i spavati. Bit

A ulazes na burzu da zaradis da bi mogao sjediti u dvorištu, sunčati se jesti i spavati.[lol]

Ma jok, na selu kod bake sve besplatno. Trošit ću i njenu socijalu.[thumbsup]

tenkista:

Ajmo novu igru. Tko zadnji napravi samoubojstvo taj je pobjednik! Naravno, šalim se. Ljudi treći puta pušim stan. prvi puta me zeznula firma, druga puta obitelj i sad 3. puta sam ga spušio na burzi. Međutim svako zlo za neko dobro. Dok ostanem bez novca više se neću mučiti za internetom. Sjedit ću u dvorištu, sunčati se jesti i spavati. Bit će valjda neka socijalna pomoć. Bit ću malo čudan ljudima ali sam im i sad pa neće biti razlike. Zdrvalje je važno, fućkaš novce. No, iskreno se nadam da ćemo doći na stare razine, ako ne prije barem do kraja godine. kako koja dionica poraste tako ću je prodati da imam za skroman život i to je to. Ali kad bi sad prodao umrla bi mi i posljednja nada. ovako, dok si u dionicama imaš se i čemu nadati.

Kolega tenkista se “ZAIGRAO!”
Možda indiskretno i neumjesno pitanje ali kako ste sami rekli da ste popušili stan na burzi da li je to STVARNO ISTINA?[cry]

Pa istopio mi se skoro cijeli dobitak od prošle godine i to u vrijednosti blizu jednog jednosobnog stana. Svoje novce nisam izgubio ali da za ovo kupim stan što imam u dionicama onda nebi imao za dionice. U 10. mjesecu da sam prodao to bi bilo to. Ali evo danas je već bolje.
Može tabela !

Istopio se istopio? Ja to gledam malo “optimističkiji”. Nisam ga unovčio – nisam ga ni imao!
Možda je došlo vrijeme da i mi malo “bolje razmislimo” i nešto naućimo! Napunimo soške – saće ( u propaloj jugo vojsci bio tenkist! ) i usmjerimo paljbu na još dosta podcjenjenih dionica!
Želim ti svako dobro i što više precizne paljbe s kratkog![thumbsup]

New Report

Close